Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ: στην επιφάνεια και πάλι η αλαζονεία της Πασοκικής νομαρχιακής αρχής

ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ: στην επιφάνεια και πάλι η αλαζονεία της Πασοκικής νομαρχιακής αρχής

8

  Φαίνεται ότι τα πρόσφατα αποτελέσματα των εκλογών έβγαλαν και πάλι στην επιφάνεια  την αλαζονεία   της εξουσίας  της  Πασοκικής  νομαρχιακής αρχής. 
Δεν εξηγείται αλλιώς το ύφος της απάντησης του Νομάρχη Χίου στο πολιτικό άρθρο του συντρόφου Αλέκου Γαϊτάνου, επικεφαλής του Νομαρχιακού Συνδυασμού ΕΑΚ, το οποίο σκιαγραφεί με σαφέστατο τρόπο τα έργα και της ημέρες της αποτυχημένης και βλαβερής για τον τόπο θητείας του.
Αντί λοιπόν να σκύψει πάνω από τα χρόνια προβλήματα του νησιού, εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή… δεν τον βοηθά να πάρει πίσω την ευθύνη για την χρηματοδότηση  έργων (την κουτάλα με το μέλι, επι το λαϊκότερον)  από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης !!!
Να είναι σίγουρος ότι στον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιου είδους άγχη δεν έχουμε…
             Αυτό  που ζητάμε από όλους τους  συνειδητοποιημένους συμπολίτες μας, από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις τους συλλόγους και τους φορείς, είναι η οργάνωση και η αντίσταση στα σχέδια καταστροφής του περιβάλλοντος στο νησί. Είναι βέβαιο ότι στο επόμενο διάστημα η προώθηση τέτοιων σχεδίων  θα ενταθεί, με δεδομένο ότι σε κάποιους κύκλους το «άρωμα εξουσίας» αρκεί για να σκεπάσει τη δυσοσμία των μπλε – πράσινων σκανδάλων.
Αν δεν αντισταθούμε λοιπόν, η γελοιότητα της άσκοπης σπατάλης ενέργειας για φωτισμούς …βράχων,  ο υπερφίαλος μικρομεγαλισμός της κατασκευής …ανισόπεδων κόμβων σε σημεία που περνάει …ένα αυτοκίνητο τη μέρα,  ο σχεδιασμός και η ημι – υλοποίηση φαραωνικών έργων πέρα και αντίθετα από κάθε επιστημονική, αισθητική και περιβαλλοντική λογική και κυρίως οι καθυστερήσεις στις καταβολές δεδουλευμένων σε εργαζόμενους σε κρίσιμες δομές (π.χ ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ),  θα μοιάζουν με ταπεινό πρελούδιο αυτού που έρχεται.
     
      ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ