Αρχική Green Life Διαδρομές Το DISCOVER GREECE business travel channel στη ΧΙΟ

Το DISCOVER GREECE business travel channel στη ΧΙΟ

31

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ


 Το DISCOVER GREECE  business travel channel   θα βρίσκεται στην ΧΙΟ από 17 έως 22 Ιουλίου στην προσπάθεια καταγραφής του νησιού ως προτεινόμενη  περιοχή στην Ρωσική  αγορά .
Τις μέρες αυτές θα καταγράφουν σε video τα ποιο σημαντικά σημεία της Χίου

  Οι Ρώσοι ξεφεύγοντας από τον μαζικό τουρισμό, σε μεγάλο ποσοστό των τουριστών από τις Ρωσόφωνες χώρες ενδιαφέρεται να περάσει τις διακοπές του στους ελληνικούς παραδοσιακούς ξενώνες, οικογενειακά ξενοδοχεία, διαμερίσματα και βίλες για να γνωρίσει την φημισμένη ελληνική φιλοξενία και την ελληνική παράδοση αναζητώντας καταλύματα όλων των κατηγοριών.


 Η Χίος εκτός από τον φυσικό πλούτο της περιοχής της έχει τα πλεονεκτήματα  των τοπικών προϊόντων, των παραδοσιακών οικισμών και των βυζαντινών μοναστηριών στηρίζοντας έτσι και τον θρησκευτικό τουρισμό.


 Από έρευνες καταγράφεται ότι την Χαλκιδική το 2009 θα επισκεφτούν 500.000 ρώσοι τουρίστες, από τους οποίους οι 150.000 θα περάσουν από το Άγιο Όρος.


Επίσης η μαστίχα είναι ένα προϊόν άγνωστο στην ευρύτερη αγορά της  Ρωσίας, στην οποία υπάρχουν μόνο καταναλωτικά είδη με βάση την βανίλια με εισαγωγές κυρίως από Τουρκία.


Υπεύθυνη του project είναι κ. Εlena Κonstantinova  από την Μόσχα έμπειρη στην Ρωσική και ελληνική τουριστική αγορά.


 Για το Discover Greece Business Travel Channel


 Τσίκουρας Αλέξανδρος


Εlena Κonstantinova