Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Γιώργος Καρατζαφέρης στην Αγία Μαρκέλλα: δεν παίζουμε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Γιώργος Καρατζαφέρης στην Αγία Μαρκέλλα: δεν παίζουμε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

8

 Τη μέρα που πανηγύριζε όλη η Χίος την Αγία Μαρκέλλα της χιοπολίτιδας, επισκέφτηκε το νησί ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
   Μετά το πέρας της δοξολογίας και της λιτανείας της εικόνας της Αγίας στο Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας στη Βολισσό ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε:
   «Ο βίος της Αγίας Μαρκέλλας είναι ένα παράδειγμα, το ότι για τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο καθένας μπορεί και πρέπει να θυσιάζει ενίοτε και τη ζωή του.
   Πιστεύω ότι σήμερα η χώρα βρίσκεται κάτω από ανάλογες δοκιμασίες. Δοκιμασίες ασέλγειας εκ μέρους των γειτόνων μας και πολύ φοβούμαι ότι δεν είμαστε έτοιμοι για τη δική μας θυσία της κάθαρσης».
   Σύμφωνα με το βίο της Αγίας Μαρκέλλας προτίμησε να χάσει τη ζωή της παρά να απαρνηθεί τη θρησκεία της και να υποκύψει στις ορέξεις του ειδωλολάτρη πατέρα της.
   Ερωτώμενος επίσης για τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε:
«Δεν παίζουμε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτό το σικέ παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσβάλει τους θεσμούς και προσβάλει βεβαίως και τον εκφραστεί των θεσμών. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτό που έχω να πω με το χέρι στην καρδιά είναι να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια. Είναι ντροπή».
Αργά το απόγευμα της Τρίτης και κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου εξήγησε και τι ακριβώς εννοεί σχετικά με τα πολιτικά σενάρια που φαίνεται να επεξεργάζονται «τα τρία τζάκια τα οποία μονοπωλιακά ασκούν την εξουσία τα τελευταία 60 χρόνια».
Κατά τον κ. Καρατζαφέρη, το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα στις ερχόμενες εκλογές και ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός της χώρας. Ο κ. Καραμανλής φέρεται να παραιτείται κατά τα σενάρια και η κα Μπακογιάννη θα συμπράξει ως ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, στα πρότυπα της Γερμανίας.
«Εν συνεχεία από κοινού και οι δύο θα προτείνουν για πρόεδρο Δημοκρατίας τον κ. Καραμανλή
«Δεν είμαι σίγουρος για την υλοποίηση τους αλλά είμαι σίγουρος για τους σχεδιασμούς τους», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζητώντας από το λαό να χαλάσει αυτά τα σχέδια.

του Θοδωρή Πυλιώτη