Αρχική Green Life Διαδρομές Ξεπερνούν τα 70 περίπτερα οι συμμετοχές στην 5η Γιορτή Αγροτουρισμού – Χίος...

Ξεπερνούν τα 70 περίπτερα οι συμμετοχές στην 5η Γιορτή Αγροτουρισμού – Χίος 2009

8


5η Γιορτή Αγροτουρισμού – Χίος 2009
« Πανόραμα Γεύσεων και Πολιτισμού »

Δημοτικός Κήπος Χίου, 6 με 11 Αυγούστου 2009
Ωράριο Λειτουργίας: 19.00 – 22.30Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών για την 5η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου ανακοινώνει ότι ήδη ο αριθμός των περιπτέρων έχει ξεπεράσει τα εβδομήντα και εκπροσωπούνται οι περισσότεροι παραγωγικοί και καλλιτεχνικοί κλάδοι του Νομού.


Σημειώνουμε ότι η Γιορτή είναι πλέον πανελλήνιος θεσμός, αφού γίνονται αφιερώματα σε αυτή από Πανελλήνια ΜΜΕ και παράλληλα πρόκειται να λάβουν μέρος με περίπτερο, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού-Κυπριακή Εταιρεία, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου,  οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Γρεβενών, Εύβοιας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κυκλάδων, Λέσβου, Σερρών και Φλώρινας.


Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνονται περισσότερες από είκοσι (20), στις οποίες λαμβάνουν μέρος σε αυτές πάνω από 200 άτομα, που πρόκειται να γεμίσουν χρώματα, αρώματα, γεύσεις  και ακούσματα το Δημοτικό Κήπο της Χίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και είναι όλοι προσκεκλημένοι, μικροί και μεγάλοι.Από το Τμήμα Τουρισμού της Ν.Α. Χίου


Πληροφορίες: 22710-40534, chiotour@otenet.gr