Αρχική Νέα Τοπικά Προχωρεί η μελέτη για το νέο ΤΕΕ, 3σδιάστατη φώτο

Προχωρεί η μελέτη για το νέο ΤΕΕ, 3σδιάστατη φώτο

7


 

 Την ικανοποίηση της για την πορεία της μελέτης του έργου του νέου ΤΕΕ εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. .
   «Το όνειρο του νέου ΤΕΕ, ένας μεγάλος στόχος της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού μας, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα», σημειώνει στο δελτίο τύπου αναφέροντας ότι κατατέθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τρισδιάστατο σχέδιο των νέων κτηρίων.
   Παράλληλα όμως επισημαίνει ότι με την ολοκλήρωση και της ωρίμανση του έργου, η ΝΑΧ θα επιδιώξει την ένταξή στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου, που σημαίνει ότι έχει αρκετό δρόμο μέχρι να δούμε να γίνεται και έργο στα Λολόδεντρα…
   Πιο αναλυτικά μετά την παραχώρηση του οικοπέδου από το Σκυλίτσειο νοσοκομείο η ΝΑΧ προχώρησε στη διεξαγωγή διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης.
   Σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι 2 πρώτες φάσεις της μελέτης που περιλαμβάνουν την αρχιτεκτονική αποτύπωση των υφισταμένων κτηρίων και την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και επισκευής τους.
   Οι 2 μελέτες έχουν υποβληθεί προς έγκριση στις αρμόδιες αρχαιολογικές υπηρεσίες, ώστε να προχωρήσει και η 3η φάση της μελέτης για τα νέα κτήρια του σχολικού συγκροτήματος.