Αρχική Πολιτισμός «Μusica Mista: Φεγγάρι ερωτευμένο»: Την Κυριακή 2 Αυγούστου στα Σπήλια

«Μusica Mista: Φεγγάρι ερωτευμένο»: Την Κυριακή 2 Αυγούστου στα Σπήλια

5

 Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2009, στις 9μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο του Ξενώνα Σπήλια στα Άνω Καρδάμυλα θα έχουμε κοντά μας τους «Μusica Mista», στη μουσική παράσταση “Φεγγάρι ερωτευμένο”.  Με οδηγό το φεγγάρι, μια περιπλάνηση με μουσικές, τραγούδια και λόγο, γεμάτη μελωδίες για τον έρωτα και το πάθος, μέσα από τις συνθέσεις των Astor Piazzolla, Νino Rota, Manuel de Falla, Mάνου Χατζιδάκι κ.ά. με την  Ευαγγελία Τσιάρα, τραγούδι και τον Ανδρέα Στεργίου, κλασική κιθάρα, τραγούδι.
Με τη βραδιά αυτή ολοκληρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις “Φεγγάρια του Κόσμου στα Σπήλια”  που διοργανώνει η “Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη” σε συνεργασία με το Ξενώνα Σπήλια για τρίτη συνεχή χρονιά κοντά σε κάθε πανσέληνο του καλοκαιριού.
Από το tango της Αργεντινής στο flamenco της Ισπανίας, από το Γαλλικό chanson, στην Ελλάδα της ποίησης και του θεάτρου μας ταξιδεύουν η υπέροχη φωνή και η θεατρικότητα της Ευαγγελίας Τσιάρα και η δεξιοτεχνία του Ανδρέα Στεργίου στην κιθάρα.
Η παράσταση Μusica Mista παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2006. Έκτοτε «κινείται» σταθερά σε θέατρα και μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών, με φετινή βάση το μουσικό βαγόνι Orient Express του Θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ».
Είναι μια πρόσκληση να συνταξιδέψουμε με οδηγό τις μουσικές του κόσμου και προορισμό τη χώρα που η καρδιά μας αγαπάει περισσότερο… αυτή των παιδικών μας αναμνήσεων…του θεάτρου, της ποίησης, του κινηματογράφου, του έρωτα…Μια απόλυτα καλοκαιρινή βραδιά για ερωτευμένους και μη…!
Για καλύτερη εξυπηρέτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις στα τηλέφωνα 22710 25189.
Ο ήχος στη συναυλία είναι φυσικός (χωρίς μικροφωνική εγκατάσταση)
Προπωλήσεις εισιτηρίων από την Τετάρτη ως το μεσημέρι του Σαββάτου στα καταστήματα Κρεπερί Swell, Χειροποίητα κοσμήματα Υάδες.