Αρχική Νέα Τοπικά Δ. Καρδαμύλων: εγκαίνια παιδικής χαράς

Δ. Καρδαμύλων: εγκαίνια παιδικής χαράς

28

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Mε εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παιδιών αλλά και   ενηλίκων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον Δήμαρχο κ. Εύαγγελο Μιχ. Μελιτζάνη του νέου σύγχρονου παιδότοπου στα Άνω Καρδάμυλα δωρεάς των καπετάν ΛΟΥΚΑ και κ. ΚΕΗΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗ.
     Ο Δήμαρχος στην ευχαριστήρια ομιλία του  ανέφερε, ότι με αυτή την παιδική χαρά ολοκληρώνεται το δίκτυο των παιδότοπων που η δημοτική αρχή είχε προγραμματίσει για την έδρα του Δήμου και γνωστοποίησε, ότι έχει διατυπωθεί αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση  δύο ακόμη παιδότοπων για τις Αμάδες και το Πιτυός. Ευχαρίστησε τους δωρητές χαρακτηρίζοντας τους μεγάλους ευεργέτες των Καρδαμύλων, αφού κατ’ επανάληψη έχουν προβεί σε μεγάλες δωρεές προς τα σχολεία, με πιο πρόσφατες τα γήπεδα βόλλεϊ και μπάσκετ στα σχολεία της Β/θμίας  εκπαίδευσης και το γήπεδο 5χ5 στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου στα Άνω Καρδάμυλα .
     Στην συνέχεια παρέδωσε στους  κ.κ. Παναγιώτη Ζαχαρίου και Στέφανο Γεωργιλή εκπροσώπους της οικογένειας των δωρητών, οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων δεν παρευρέθησαν, το τιμητικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και μια εικόνα της  Παναγίας  για την επικειμένη  ονομαστική εορτή της κόρης  των δωρητών ΜΑΡΙΑΣ.
     Η εκδήλωση έκλεισε με αφήγηση παραδοσιακών παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά  προσφορά της αίθουσας τεχνών «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» της Καλλιόπης Λιαδή, την οποία ευχαριστούμε θερμά.