Αρχική Green Life Διαδρομές Η Ν. Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων μετείχε στην «5η Έκθεση Αγροτουρισμού Χίου»

Η Ν. Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων μετείχε στην «5η Έκθεση Αγροτουρισμού Χίου»

27

 

Διευρύνοντας τον κύκλο τουριστικής προβολής του Νομού Ιωαννίνων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση μετείχε και φέτος στην 5η Έκθεση Αγροτουρισμού Χίου. Η προσέλευση επισκεπτών και επιχειρηματιών στον κλάδο του τουρισμού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το ενδιαφέρον τους επικεντρώθηκε κυρίως στον ορεινό και εναλλακτικό τουρισμό.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ν.Α.Ι. ήταν ο αρμόδιος Αντινομάρχης κ. Παντελής Κολόκας, ο οποίος σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Έκθεσης, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που προσφέρει για τουρισμό ο νομός καθώς επίσης και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται. «Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο μεγάλος αριθμός φοιτητών από τη Χίο που σπουδάζει στα Ιωάννινα οι οποίοι μαζί με τις οικογένειές τους είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Νομού μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Κολόκας.


Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με Νομάρχες, Δημάρχους και εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων από όλη την Επικράτεια.


Ιδιαίτερες συνεργασίες υπήρξαν με εκπροσώπους νομών από τις οποίες διέρχεται η Εγνατία Οδός, κατά τις οποίες ανταλλάχθηκαν απόψεις για την καλύτερη προβολή τόσο των περιοχών όσο και των άλλων μορφών τουρισμού, (ιαματικού, θρησκευτικού κ.ά.) στο πλαίσιο της Τουριστικής Εγνατίας.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ