Αρχική Green Life Διαδρομές Λήξη 5ης Γιορτής Αγροτουρισμού- ικανοποίηση Νομαρχίας

Λήξη 5ης Γιορτής Αγροτουρισμού- ικανοποίηση Νομαρχίας

8


 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 11/8/2009 οι εκδηλώσεις της 5ης Γιορτής Αγροτουρισμού που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου (Πολιτιστικός Οργανισμός και Τμήμα Τουρισμού) στο Δημοτικό Κήπο Χίου.

Η ικανοποίηση τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών της Έκθεσης, οι οποίοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι τόσο από το επίπεδο της διοργάνωσης, και τις υπηρεσίες που παρέχονταν, όσο και από την ποικιλία και ποιότητα των παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά και την προβολή της διοργάνωσης αποτελεί ενδεικτικό της επιτυχίας της Γιορτής. 


Οι παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες είχαν όλες ποιοτικά χαρακτηριστικά, συνέβαλαν σημαντικά στην προσέλκυση πλήθους επισκεπτών στην Έκθεση Αγροτουρισμού, πλημμυρίζοντας με κέφι και ζωντάνια το κέντρο της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πλειοψηφία των παράλληλων δράσεων διοργανώθηκε σε συνεργασία με ντόπιους συλλόγους και καλλιτέχνες, προβάλλοντας έτσι την τοπική καλλιτεχνική δραστηριότητα.


Επίσης, πολύ καλές κριτικές απέσπασε το παιδικό εργαστήριο που ενθουσίασε τους μικρούς επισκέπτες της Γιορτής Αγροτουρισμού, καθώς επίσης και οι θεματικές εκδηλώσεις, όπως «Η Κόκκινη Κλωστή.. παραμύθια για το περιβάλλον και τη γη»  και το πρόγραμμα «Μαθαίνω τα Φυτά – φροντίζω το μέλλον μου».


Η Οργανωτική Επιτροπή της 5ης Γιορτής Αγροτουρισμού ευχαριστεί όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες της Γιορτής. Επίσης, ευχαριστεί τους χορηγούς της διοργάνωσης και τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία στήριξαν και προέβαλαν και τη φετινή Γιορτή Αγροτουρισμού.Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Χίου