Αρχική Νέα Τοπικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: καταγγελία για αύξηση τροφείων

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: καταγγελία για αύξηση τροφείων

10

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣΤελικά η φορομπηχτική δημοτική αρχή του δήμου μας προεξάρχοντος του δημάρχου κ. Μαλαφή και του αντιδημάρχου αποφάσισε να επιβάλλει τις αυξήσεις στα τροφεία του παιδικού σταθμού που σε καιρούς σκληρής αντιλαϊκής μονόπλευρης λιτότητας ξεπερνούν το 100% .
Με θρασύτατα επιχειρήματα του τύπου,  «έχουν λεφτά για να πληρώνουν τους καφέδες τους»-αντιδήμαρχος- προχώρησαν στην επικύρωση της απόφασης της πλειοψηφίας του ΔΣ του Σταθμού αρνούμενοι, αυτοί που διόρισαν αυτό το ΔΣ να προβούν σε ψηφοφορία της απόφασης με πρόσχημα την αυτονομία. Οι απόντες από οποιοδήποτε πρόβλημα του δήμου μας,  παρόντες μόνο σε ό, τι αφορά ακόμα πιο μεγάλα βάρη στην πλάτη του λαού.
Η αξιωματική αντιπολίτευση και ο κ. Μούνδρος, γέννημα της ίδιας μήτρας του δικομματισμού, εξάντλησαν την κριτική τους στη μη κατάλληλη ώρα των αυξήσεων  και στην ποσοστολογία. Απέδειξαν έτσι ότι είναι και υπέρ των τροφείων και υπέρ των αυξήσεων, επικίνδυνοι δηλαδή και αυτοί για το λαϊκό βαλάντιο.
Η παράταξή μας που με δική της πρόταση συζητήθηκε το θέμα κατήγγειλε αυτές τις πολιτικές, απέδειξε το άδικο των αυξήσεων και δήλωσε ότι αν με τη λαϊκή ψήφο βρεθεί στις επόμενες εκλογές στο τιμόνι του δήμου θα καταργήσει αυτές τις αυξήσεις.
Εντύπωση για πολλοστή φορά προκάλεσε η μονομέρεια του τηλεοπτικού μέσου της «Πατρίδας TV» που ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτε από τις τοποθετήσεις μας, παρά μόνο από την αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Μούνδρου, αποδεικνύοντας το είδος της δημοσιογραφικής δεοντολογίας του ιδιοκτήτη της.
Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε ότι το κλειδί στα χέρια τους για την τύχη τους το κρατάνε οι δημότες μας και στην περίπτωση του παιδικού σταθμού οι ίδιοι οι γονείς που δυστυχώς απουσίαζαν από τη συγκεκριμένη συζήτηση. Εκείνοι θα αποφασίσουν και πάλι αν θα είναι τα υποζύγια που θα πληρώνουν τα πάντα ή θα βάλουν φρένο σε αυτές τις πολιτικές.

Για  την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης
Σκούφαλος Μάρκος
Κάλας Μανώλης