Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ελπίδα Τσουρή: Σε ένα μήνα, επί τέλους, η χώρα αλλάζει σελίδα

Ελπίδα Τσουρή: Σε ένα μήνα, επί τέλους, η χώρα αλλάζει σελίδα

12

 ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ
Βουλευτής Νομού Χίου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.



Χίος, 03 Σεπτεμβρίου 2009

«Σε ένα μήνα, επί τέλους, η χώρα αλλάζει σελίδα.


Η εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες να εκφράσουν την απόφασή τους, θέτοντας τέρμα στην καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Η ακυβερνησία, η πολιτική, ηθική και θεσμική απαξίωση, τα αδιέξοδα των νεοσυντηρητικών επιλογών έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στο τέλμα και την ανασφάλεια.


Υπάρχει η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα, που θα εκφράσει τη δημιουργική πλειοψηφία των πολιτών. Η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης μπορεί να γίνει εφικτή μόνο με τόλμη, σχέδιο και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτά είναι τα στοιχεία και οι προτεραιότητες, που το ΠΑΣΟΚ θέτει στην κρίση του Ελληνικού Λαού, με ολοκληρωμένες και κοινωνικά υπεύθυνες προτάσεις.


Απευθύνομαι στους συμπολίτες μας στη Χίο: Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση βρίσκει και το Νομό μας, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αλλά, ταυτόχρονα, αποτελεί σημαντική ευκαιρία, για μια νέα πορεία, καθοριστική, για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.


Έχουμε μπροστά μας και συναποφασίζουμε για την προοπτική του τόπου μας, για την ανάπτυξη, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Τώρα, μπορούμε να κρίνουμε και να συγκρίνουμε, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα δείγματα γραφής, στο παρελθόν και σαφή εχέγγυα, για το μέλλον. Η Χίος και τα νησιά μας πρέπει να έχουν τη θέση που τους αξίζει. Και θα την έχουν.


Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και με αισιοδοξία, με πολιτικό διάλογο και με επιχειρήματα, με συγκεκριμένες, ολοκληρωμένες προτάσεις και δεσμεύσεις.


Εκφράζω την πεποίθηση μου ότι, και στη Χίο, η εκλογική αναμέτρηση θα φέρει τη ΝΙΚΗ και την ΕΛΠΙΔΑ».


Λεωφόρος Αιγαίου 78, 82100, Χίος
Τηλ. 22710 43200 και 43300
Φαξ. 22710 40259

Διαφήμιση