Αρχική Νέα Τοπικά Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Παραδόθηκαν οι σχολικές τσάντες

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Παραδόθηκαν οι σχολικές τσάντες

16

Παραδόθηκαν σε 5.500 σχολεία και στους μαθητές της Α΄ Δημοτικού οι σχολικές τσάντες που προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης 109.260 σχολικών σετ στα 217 γραφεία και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της ελληνικής επικράτειας.


Ο αριθμός αυτός διαμορφώθηκε έπειτα από επίσημη καταμέτρηση των εγγραφών που πραγματοποίησε το υπουργείο Παιδείας, μετά τη λήξη της περιόδου εγγραφής του Ιουνίου (συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων παιδιών στην Α΄ δημοτικού για τη σχολική χρονιά 2009-2010: 103.491 μαθητές).


Προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που προκύπτουν από έκτακτες εγγραφές, η τράπεζα προχώρησε στη διανομή των ποσοτήτων που υπολογίσθηκαν προσαυξημένες κατά 5% ανά Γραφείο και Διεύθυνση, αποστέλλοντας επιπλέον ποσότητα που φτάνει τα 5.769 σχολικά σετ. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι οι ποσότητες που έχουν διανεμηθεί υπερκαλύπτουν και τις περιπτώσεις εγγραφών της τελευταίας στιγμής.


Με αφορμή την πρωτοβουλία της τράπεζας, ο πρόεδρός της, Αγγελος Φιλιππίδης, πρόκειται να μεταβεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπου θα παραστεί στον αγιασμό του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας, ενώ ο αντιπρόεδρος του Τ.Τ., Αντώνης Καμινάρης, πρόκειται να παραστεί στον αγιασμό του 3ου – 8ου Δημοτικού Σχολείου Χίου.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009