Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Για μια νέα Αριστερά

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Για μια νέα Αριστερά

6

 ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
Και να που οι εκλογές έφτασαν ! Το απαιτεί πάνω από όλα οι «δημοκρατία» μας . Μια κυβέρνηση με «νωπή» λαϊκή εντολή είναι ότι το καλήτερο για τα συμφέροντα των εχόντων και κατεχόντων .
 Η κυβέρνηση του Κωστάκη κάτω από το βάρος της πολιτικής , της διαρκούς εξοντώσεως της εργαζόμενης πλειοψηφίας και της νεολαίας των κοινωνικών αντιστάσεων και των περιβαλλοντικών εγκλημάτων, των Βατοπαιδνών και όλων των «δεινών» κατέρρευσε.
 Αρκεί να καταρρεύσει η κυβέρνηση της Ν.Δ ή πρέπει να ανατραπεί η πολιτική της διαρκούς λιτότητας , της εργασίας «λάστιχο» , του πολέμου , του αυταρχισμού.
Ο Γιωργάκης έτοιμος από καιρο να «προβάρει»  κοστούμι του πρωθυπουργού. Ας μην έχουμε αυταπάτες η κυβέρνηση του νεοφιλελεύθερου ΠΑ.ΣΟ.Κ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική με άλλα μέσα , ίσως και με λιγότερες αντιστάσεις.
 Και η Αριστερά; Που ένα κομμάτι κόσμου προσβλέπει σε αυτήν;
Το Κ.Κ.Ε με την λογική του κόμματος «φρούριο», με την λογική της απαξίωσης ή της εχθρότητας σε ότι δεν ελέγχει , με την λογική της «λαϊκής εξουσίας» δεν μπορεί να δώσει ελπίδα για το μέλλον….
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α μετά την δημοσκόπηση έκρηξη ξαναγύρισε στα κλασικά του ποσοστά , γιατί δεν μπορείς να κρατάς δύο καρπούζια στην μασχάλη:μια με τον κυβερνητισμό μια με την «κοινοβουλευτική» εκπροσώπηση των «κινημάτων».Το «αντινεοφιλελεύθερο» πρόγραμμα του δεν μπορεί να πάει μακριά .
 Είναι ανάγκη των καιρών να υπάρχει ένα νέο εργατικό κίνημα που δεν θα ζητιανεύει ψίχουλα που πέφτουν από το μεγάλο φαγοπότι των εχόντων και κατεχόντων , αλλά θα απαιτεί ολόκληρο το καρβέλι.
Ένα νέο εργατικό κίνημα και μια νέα ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Που θα βρίσκεται σε μια διαρκή όσμωση με αυτό το κίνημα με στόχο μια ανώτερη ποιότητα. Μια να ΑΡΙΣΤΕΡΑ κοινωνικά γειωμένη , ρηξικέλευθη, οραματική , και επαναστατική ,μια ΑΡΙΣΤΕΡΑ της κουμμουνιστικής επαναθεμελίωσης και της κοινωνικής απελευθέρωσης .
 Σε αυτή την κατεύθυνση θέλει να συμβάλει  με όλες τις δυνάμεις και τις αδυναμίες η ΑΝΤικαπιταλιστική  ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α!!!!
Ας την στηρίξουμε με την ψήφο μας στις εκλογές και μετά…..
Δεν ξεχνάμε τα όνειρα μας δεν χωράνε στο κόσμο τους έχουν άλλο χρώμα από το «φαιό» το δικό τους έχουν βαθύ ΚΟΚΚΙΝΟ για αυτό στις εκλογές του Οκτώβρη με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α!!!