Αρχική Νέα Αθλητικά Ξανά στο βάθρο ο Βορριάς- 3ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ξανά στο βάθρο ο Βορριάς- 3ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

53

 Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Χιώτης αθλητής Λιοντής Βορριάς στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής, που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στη Λιθουανία.
Ικανοποιημένος από την επίδοσή του δηλώνει ο αθλητής αναφέροντας ότι αγωνίστηκε στην κατηγορία των 96 κιλών κι όχι των 84 κιλών, όπου συνήθως αγωνίζεται. «Για ένα κιλό παραπάνω που είχα αναγκάστηκα να αγωνιστώ στην κατηγορία των 96 κιλών», διευκρίνισε.
Ευχαριστημένος από την επίδοσή του δήλωσε στη «Δ» και ο προπονητής του, Δημήτρης Δημητρίου, συμπληρώνοντας ότι αν λάβει κανείς υπόψη ότι ο Λιοντής κάνει μαζί του προπονήσεις μόνο μια φορά το μηνά, ενώ όλο τον υπόλοιπο καιρό προπονείται με ερασιτέχνες, η επιτυχία θεωρείται μεγάλη.
Επόμενος στόχος του Λιοντή είναι η κατάκτηση μιας θέσης στην τριάδα του επαγγελματικού τουρνουά 8 ατόμων στην κατηγορία των 91 κιλών, που θα γίνει στο Ομάν στις 21-24 Δεκεμβρίου. Μάλιστα στο συγκεκριμένο τουρνουά οι νικητές θα βραβευτούν με χρηματικά έπαθλα. Ο πρώτος θα λάβει 10.000 δολάρια, ο δεύτερος 2.000 και ο 3ος 1.000.

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 15/9/2009