Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Στ. Αμπαζή- ΚΚΕ: «Σκούπα» σε βάρος των δικαιωμάτων

Στ. Αμπαζή- ΚΚΕ: «Σκούπα» σε βάρος των δικαιωμάτων

13

 Το βασικό σύνθημα του ΛΑ.Ο.Σ. υπενθύμισε ο πρόεδρός του, Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του χτες το πρωί στο ΜΕΓΚΑ, κι αυτό είναι: «Ολους εμάς ενώνει η Ελλάς». Το διευκρινιστικό ερώτημα που του τέθηκε αμέσως μετά, «με ένα ή με δύο λάμδα;», δεν ήταν το σωστό, αν και η απάντηση που έδωσε ήταν ενδεικτική της φιλοσοφίας «τάξη κι ασφάλεια» του ΛΑ.Ο.Σ.: «Και με ένα και με δύο είναι εξίσου σημαντικό»… Αλλωστε, όταν χρίζει υποψήφιο βουλευτή του τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, δηλαδή τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών που μία από τις δράσεις τους είναι και η αντιμετώπιση του «εσωτερικού εχθρού», δηλαδή του λαϊκού κινήματος, δείχνει και το ποιόν του ΛΑ.Ο.Σ. και του προέδρου του. Στην πρώτη γραμμή για το τσάκισμα του λαού.
Αλλωστε, ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι με την Ελλάδα της πλουτοκρατίας, των παρασίτων που απομυζούν τον ιδρώτα του λαού και ενάντια στην Ελλάδα εκείνων που παράγουν τον πλούτο αλλά δεν μπορούν να απολαύσουν ούτε ίχνος απ’ αυτόν. Και ας κάνει τον «προστάτη» της πατρίδας. Εχει δώσει στη μέχρι τώρα πορεία του επαρκείς αποδείξεις με ποια Ελλάδα στρατεύεται.
Την Ελλάδα που υπηρέτησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θέλει να υπηρετήσει και ο ΛΑ.Ο.Σ., αυτή του κεφαλαίου. Και θέλει να την υπηρετήσει αν χρειαστεί μαζί με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. «Εγώ έχω πει στον κ. Καραμανλή έλα να προχωρήσουμε παρέα», δηλώνει ευθαρσώς ο κ. Καρατζαφέρης. Δεν τον αδικούμε που θέλει να «καθαρίσει» για λογαριασμό της άρχουσας τάξης. Σ’ αυτήν ανήκει. Μόνο που θα «σκουπίσει» δικαιώματα των εργαζομένων, του λαού. Αλλωστε, σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού και αμοραλισμού, όταν ο δημοσιογράφος του επισημαίνει «μετά τις ευρωεκλογές, τα κατάφερες και καθάρισε το κέντρο της Αθήνας», απαντά: «Και μετά τις εθνικές εκλογές θα είναι καλύτερη η γενική εικόνα της Ελλάδας»!
Πράγματι, αν η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν αποσύρουν τις ψήφους τους απ’ τα ταμεία του δικομματισμού και των εφεδρειών του, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ Ή ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, θα είναι καλύτερη η γενική εικόνα της Ελλάδας των πλουτοκρατών. Εντελώς «καθαρή» από δικαιώματα και λαϊκές ελευθερίες.
Γιατί πλανάται πλάνην οικτράν όποιος θεωρεί ότι η «σκούπα» αφορά μόνο τους μετανάστες. Τα χειρότερα είναι μπροστά. Ας τα εμποδίσουμε ΜΕ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.


ΑΜΠΑΖΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Διαφήμιση