Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου: Στηρίζουμε τον Κ. Καραμανλή. Ψηφίζουμε ΝΔ

Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου: Στηρίζουμε τον Κ. Καραμανλή. Ψηφίζουμε ΝΔ

7

  Θέτουμε την εμπειρία της Ευρώπης στη διάθεση της Χίου.Αγαπητοί,


Δύο μήνες μετά την θητεία μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γνωρίζοντας την ευθύνη της παρουσίας του πολίτη στο δημόσιο χώρο, έγινα και πάλι αποδέκτης εξαιρετικής επιλογής από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή. Προτάθηκα ως μία εκ των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης στην Χίο, το Νομό όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και που έχω πάντα στο νου και την καρδιά μου όπου και αν βρίσκομαι.


Οι εκλογές διεξάγοντα μια μέρα. Ο τόπος όμως έχει ανάγκη από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα κοινά αλλά και τις προσδοκίες κάθε συμπολίτη τους κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης. Επιδίωξη είναι και προεκλογικά και μετεκλογικά, οι συνυποψήφιοι της ΝΔ, όχι με λόγια, αλλά με έργα να είναι κοντά στους Χιώτες και στις Χιώτισσες.


Να νοιάζονται αποτελεσματικά για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Πατρίδας.


 Να αγωνίζονται για τη διατήρηση και την ανάδειξη του μεγάλου παρελθόντος και των μελλοντικών δυνατοτήτων του Νομού μας, της Χίου, των Ψαρών, των Οινουσσών αλλά και κάθε γωνιάς της Ελλάδος.


Ο καθαρός και ειλικρινής πολιτικός λόγος του Κώστα Καραμανλή  αποτυπώνει με σαφήνεια την πραγματικότητα και συγκεκριμενοποιεί προτάσεις που δεν είναι εύκολες αλλά θα είναι αποτελεσματικές.


Μόνο η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης, αποκαλύπτει την αλήθεια και προτείνει σχέδιο όχι μόνο εξόδου από την δύσκολη συγκυρία, αλλά και θεμελίωσης σταθερής μελλοντικής πορείας για την Ελλάδα στο διεθνή χώρο. Σχέδιο εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σχέδιο στήριξης των εργαζομένων, των νοικοκυριών, της νεολαίας.


Η κατάρτιση του συνδυασμού των υποψηφίων της ΝΔ στο Ν. Χίου αποδεικνύει τον σεβασμό στην παράδοση και την προσήλωση στα ακατάλυτα ιδανικά που πρέπει να συνοδεύουν την έμπνευση και την δημιουργία: φόβος Θεού, εντιμότητα, ακεραιότητα, διάφανη πορεία και συμπεριφορά, ανθρωπιά, ισότιμη μεταχείριση κάθε συνανθρώπου, αγάπη και προστασία προς κάθε υλικό και άυλο στοιχείο του τόπου και μετουσίωσή του σε παράγοντα βελτίωσης και προόδου.


Οι ριζικές αλλαγές στην δομή και λειτουργία του κράτους αλλά και του τρόπου διαχείρισης της καθημερινότητας ξεκινούν από την αντίληψη που καθένας έχει για τους άλλους και από την αποδοχή του δημόσιου ελέγχου.


Αφετηρία είναι η διάθεση για  προσφορά ιδεών, χρόνου, εμπειρίας, δουλειάς, συμπαράστασης στις ανάγκες του διπλανού όπου και αν ανήκει. Κατάληξη είναι ο έλεγχος και η αξιολόγηση  από τους ενεργούς πολίτες.


Ας ξεφύγουμε λοιπόν από την τυποποιημένη εικόνα της/του βουλευτή. Δεν σκορπούμε αμφιβόλου κύρους υποσχέσεις!! Δεν χρησιμοποιούμε εντυπωσιακά λόγια και τεχνάσματα!!


Στην Νέα Δημοκρατία στοχεύουμε στην συνεργασία της ομάδας που αξιοποιεί τις τοπικές και ευρωπαϊκές εμπειρίες για να ωφελήσει τους πολίτες, να συμβάλει στην λύση χρονιζόντων προβλημάτων του τόπου και να ανοίξει νέους ορίζοντες στο μέλλον της μικρής αλλά ένδοξης ελληνικής άκρης της Ευρώπης, της Χίου μας.Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου
Υπ. Βουλευτής Χίου  –  τ.Ευρωβουλευτής  


  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΣΣΙΩΤΟΥ
           Υπ. Βουλευτής Χίου  –   τ. Ευρωβουλευτής