Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Π. Καβύρης- ΣΥΡΙΖΑ: κριτική στο ΛΑΟΣ

Π. Καβύρης- ΣΥΡΙΖΑ: κριτική στο ΛΑΟΣ

19

 Μπορεί κατά πολλούς, η αύξηση του ΛΑΟΣ να μην είναι παρά μία εσωτερική μετακίνηση «ενοίκων» της γνωστής «πολυκατοικίας».


Μπορεί κάθε εμφάνιση του αρχηγού του (πρώην ιδιοκτήτη «πρακτορείου μοντέλων», με ότι αυτό σημαίνει για την νεοελληνική πραγματικότητα), να συνοδεύεται από γελοιότητες (εικονάκια του .Αη Γιώργη, σημαιούλες, περιστέρια στο κεφάλι και άλλες ατραξιόν τσίρκου) και μικρομεγαλισμούς (χεράκι στην τσέπη αλά αείμνηστος Καραμανλής), όμως δεν παύει να έχει τις επιπτώσεις της στην ελληνική κοινωνία. Επιπτώσεις που αν δεν προσέξουμε μπορεί να αποβούν πολύ επικίνδυνες για την ίδια μας τη ζωή.


Για να γίνω πιο σαφής: Η αύξηση του ποσοστού αυτού του κόμματος, αποθρασύνει ολόκληρη τη φασιστική δεξιά. Έτσι λοιπόν και οι υπόλοιπες φασιστικές συμμορίες, αρχίζουν να βγαίνουν σιγά – σιγά από τις τρύπες τους και να απειλούν και μόνο με την παρουσία τους.


Δεν είναι τυχαία η προχθεσινή θρασύδειλη εμφάνιση στο νησί μας (μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στα ΜΜΕ βέβαια), της δολοφονικής φασιστικής συμμορίας «Χρυσή Αυγή». Γιαυτό και οι συμπολίτες μας που σκέπτονται να ψηφίσουν το Λάος στις εκλογές, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Μπορεί οι Ψινάκηδες, οι Ανατολάκηδες και τα υπόλοιπα Καρατζαφεριλίκια, να έχουν την «πλάκα» τους. Δεν θα έχει όμως καθόλου πλάκα η εμφάνιση και στην πόλη μας, της αποκρουστικής εικόνας των κοντοκουρεμένων κρετίνων δολοφόνων, με τα μαχαίρια και τα ρόπαλα στα χέρια, να δολοφονούν μπροστά στα μάτια μας αθώους ανθρώπους! Κάθε ψήφος λοιπόν στο συγκεκριμένο κόμμα, δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να μας φέρνει αυτή την εικόνα όλο και πιο κοντά.


Τώρα λοιπόν που το αυγό του φιδιού φαίνεται να εκκολάπτεται, τώρα πρέπει να το καταστρέψουμε! Η προχθεσινή επίθεση της ακροδεξιάς συμμορίας στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Λάμπρου έξω από τα στούντιο τηλεοπτικού σταθμού και μπροστά στα μάτια της αστυνομίας αλλά και οι δεκάδες επιθέσεις που δέχονται καθημερινά οι σύντροφοι μας, σε ολόκληρη την Ελλάδα από τις ακροδεξιές συμμορίες, δείχνουν τι ακριβώς φοβούνται οι φασίστες. Γιαυτό και απειλούν! Κάθε ψήφος λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι (εκτός των άλλων) και ένα δημοκρατικό προπύργιο στην διαφαινόμενη φασιστική επέκταση.


Παντελής Καβύρης


Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση