Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Χίου: Μαζεύει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Δήμος Χίου: Μαζεύει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

41

 Με συλλογή μόλις τριών αυτοκινήτων ξεκίνησε τη Δευτέρα η διαδικασία «εκκαθάρισης» της πόλης της Χίου από εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, ενέργεια στην οποία προέβη συνεργείο του Δήμου Χίου.
Ο αριθμός των αυτοκινήτων που συλλέχτηκαν παρέμεινε τόσο μικρός, καθώς τα υπόλοιπα πεπαλαιωμένα και εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα…  έκαναν φτερά μετά τη δημοσιοποίηση της επιχείρησης σκούπας από πλευράς του Δήμου.

Όπως δήλωσε στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης  Αναγνώστου, « οι ιδιοκτήτες τα απέσυραν από τους δημόσιους χώρους λόγω της εξαγγελίας της προβλεπόμενης ενέργειας από πλευράς Δήμου. Κι αυτό το αποτέλεσμα όμως είναι θετικό».

Σήμερα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες
Πέραν των παλιών εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, σε διάφορα σημεία της πόλης βρίσκονται καταμετρημένα από τους ιθύνοντες του δήμου επιπλέον άλλα 40 αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες. Η…κατηγορία αυτή πρόεκυψε μετά από την κυβερνητική εξαγγελία αύξησης των τελών κυκλοφορίας  που οδήγησε αρκετούς από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων…στην εφορία για παράδοση των πινακίδων τους.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, από σήμερα ξεκινάει η τοποθέτηση του ειδικού σήματος-αυτοκόλλητου στα παραπάνω αυτοκίνητα, για να ακολουθήσει η συλλογή αυτών.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 26/1/2010

Διαφήμιση