Αρχική Νέα Τοπικά Κανάρης- εργαζόμενοι ΔΕΗ στα νησιά- Τα νησιά δεν προσφέρονται για πειράματα

Κανάρης- εργαζόμενοι ΔΕΗ στα νησιά- Τα νησιά δεν προσφέρονται για πειράματα

10

 Μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΥΕ έγινε η Ένωση Εργαζομένων ΔΕΗ νησιών «Κανάρης», συμμετέχοντας έτσι στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριό της.
     Επισημαίνοντας το ιδιαίτερο αρνητικό κλίμα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που έγινε το συνέδριο της Ομοσπονδίας (15-17 Ιανουαρίου), «κατάφερε έστω και λεκτικά να υιοθετηθούν οι θέσεις και οι προτάσεις της τόσο για θέματα ενέργειας, το ρόλο της ΔΕΗ, το μέλλον του λιγνίτη, την επιβολή κανόνων υγιούς ανταγωνισμού, τη διεκδίκηση στην αύξηση του μεριδίου που πρέπει να έχι η ΔΕΗ στο κομμάτι των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), τη διασφάλιση του Δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ, όσο και στα θέματα προσωπικού…». 
     Η Ένωση εργαζομένων «Κανάρης» επισημαίνει εξάλλου τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στα νησιά.
     «Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ιδιαιτερότητα και την ιδιομορφία του νησιωτικού χώρου, τα οποία δυστυχώς πολλαπλασιάστηκαν από τον ανεγκέφαλο και χωρίς επιτυχία διαχωρισμό της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών.
     «Προβλήματα ίσως την πρόσφατη διακοπή Ηλεκτρικής Ενέργειας στην απόμακρη Τήλο (σαν να μην αρκούσαν τα άλλα προβλήματά της) δικαίωσε δυστυχώς όχι μόνο εμάς αλλά και τους κατοίκους του νησιού που αντέδρασαν και απέτρεψαν την απομάκρυνση του Η/Ζ που υπήρχε στο Τ.Σ.Π. μετά την καλωδιακή διασύνδεση του νησιού.
     Είναι καιρός- συνεχίζει η ανακοίνωση- να κατανοήσουν κάποιοι ότι ο χώρος των νησιών δεν προσφέρεται για πειράματα, ο όποιος σχεδιασμός για οτιδήποτε τα αφορά θα πρέπει να γίνεται με κριτήρια εντελώς διαφορετικά από αυτά της υπόλοιπης ηπειρωτικής Ελλάδας».

Διαφήμιση