Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη 5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ- PHOTOVOLTAIC 2010: 21-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – Εκθεσιακό Κέντρο...

5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ- PHOTOVOLTAIC 2010: 21-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανία

21

                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                           16 Μαρτίου 2010
ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Η 5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ- PHOTOVOLTAIC 2010
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
21-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ –  Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανία


* Είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για τις ΑΠΕ στην Ελλάδα
* Καθιερώθηκε στη χώρα μας ως η Διεθνής συνάντηση των ειδικών για τις ΑΠΕ
* Προσφέρει μεγάλη και δυναμική προβολή των εκθετών
* Είναι ο τόπος συνάντησης για επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες  για εκθέτες και επισκέπτες
* Το 2009 συμμετείχαν 170 εκθέτες, με 60 διεθνείς συμμετοχές και την επισκέφθηκαν  17.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
                                                                             
Η διοργάνωση της έκθεσης του 2010 προχωρεί δυναμικά και, επτά μήνες πριν, συμμετέχουν ήδη 90 εταιρείες από την Ελλάδα και εννέα άλλες χώρες. Με δεδομένη  την Κυβερνητική πρόθεση για την ανάπτυξη της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και το μεγάλο ενδιαφέρον της αγοράς για επενδύσεις, η 5η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC ΄10 θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς και αναμένεται ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο δυναμική.
Θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και των Α.Π.Ε. , τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες εφαρμογές, λύσεις και επενδυτικές προτάσεις για μικρά και μεγάλα έργα.


Το 5ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH ΄10 θα πλαισιώσει και πάλι την έκθεση και θα είναι, όπως κάθε χρόνο, υψηλού επιπέδου και μεγάλου επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος.
Παράλληλα με την Έκθεση ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) , στο πλαίσιο δράσεων PV LEGAL  του ευρύτερου προγράμματος “Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη”.,  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα PV LEGAL- NATIONAL INDUSTRY FORUM.
Επίσης πριν την έκθεση θα πραγματοποιηθούν τον Μάϊο και τον Σεπτέμβριο ειδικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» σε διαφορετικές  πόλεις της Ελλάδας.   
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : PROCOM ENERGY
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.
ΧΟΡΗΓΟΙ:  ALEO , DATA ENERGY , ΗΛΙΟΔΥΝΑΜΗ, SOLAR CELLS
ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΕΦ, ΔΕΣΜΗΕ, CHINA NEW ENERGY CHAMBER OF COMMERCE, EPIA, ΚΑΠΕ, ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, B2B RENENERGY.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: SUN & WIND ENERGY, ENERGY POINT, 3TECH MAG., ΤΕΧΝΙΚΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: CAPITAL.GR, ECON3, EUROCHARITY, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, HOTEL & RESTAURANT, Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ, ΠΑΚΟΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ21, ΠΡΟΒΟΛΗ, PLANT MANAGEMENT


Διαρκής ενημέρωση για την πορεία της Έκθεσης, παρέχεται στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρίας www.leaderexpo.gr
Για πληροφορίες LEADEREXPO-LEADERTECH THΛ. 210-6141164

Διαφήμιση