Αρχική Νέα Τοπικά Δεν έγιναν εξετάσεις στο Εσπερινό, λόγω απεργίας

Δεν έγιναν εξετάσεις στο Εσπερινό, λόγω απεργίας

8

 Λόγω συμμετοχής των καθηγητών στην 24ώρη απεργία της ΟΛΜΕ, δεν πραγματοποιήθηκαν οι πανελλήνιες εξετάσεις στο Εσπερινό Λύκειο Χίου.
   Οι 3 από τους 4 καθηγητές της Επιτροπής Εξετάσεων απεργούσαν και δεν δέχτηκαν να μπουν στις αίθουσες. Παράλληλα δεν δέχτηκαν να εργαστούν και οι αναπληρωτές τους.
«Εμείς παραδώσαμε τα κλειδιά του σχολείου στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου», μας είπε η Διευθύντρια του σχολείου και πρόεδρος της Εξεταστικής επιτροπής Βάσω Μιχαλοπούλου, η οποία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το υπουργείο στις 5.00 μ.μ. της Πέμπτης ενημέρωσε για την απόφαση των συναδέλφων της να απεργήσουν.
   «Δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό να πειστούν οι αναπληρωτές και να δώσουν εξετάσεις οι μαθητές», μας είπε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Χίου Παύλος Καλογεράκης, που από νωρίς το απόγεμα της Πέμπτης βρέθηκε στο χώρο του σχολείου.
   Να σημειώσουμε ότι στις εξετάσεις λάμβαναν μέρος από το Εσπερινό Λύκειο Χίου 3 μαθητές, 2 στη θεωρητική και ένας στην τεχνολογική εκπαίδευση.
  
   Θ. ΠΥΛ.