Αρχική Νέα Τοπικά Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Χίο (28/5)

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Χίο (28/5)

5

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Χίο, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Ν. Χίου, Κωστή Μουσουρούλη.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διαμόρφωσης των θέσεων του κόμματος ενόψει του 8ου Τακτικού Συνεδρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με φορείς και συλλόγους που σχετίζονται με θέματα περιβάλλοντος και θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Η επίσκεψη στοχεύει στην ανάδειξη των περιβαλλοντικών θεμάτων της Χίου, στην ανταλλαγή απόψεων με τους φορείς του νησιού και την ενημέρωση του Υπεύθυνου Τομέα Πολιτικής Περιβάλλοντος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ειδικότερα για τη Χίο, καθώς και στην παρουσίαση των θέσεων και προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα περιβάλλοντος.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:07.30:  Συνάντηση με εθελοντές δασοπυροσβέστες Δήμου Ομηρούπολης (Αγ.   Στέφανο Κλειδούς)
Επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης (Κλειδού)
08.30:  Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου
09.00:  Συναντήσεις με εκπροσώπους περιβαλλοντικών συλλόγων (Γραφεία Κωστή    Μουσουρούλη)
09.45:  Συνάντηση με Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου (Γραφεία Λιμενικού Ταμείου)
10.00:  Συνάντηση με ΔΣ ΤΕΔΚ, Δημάρχους και ΦΟΣΔΑ (Γραφεία ΤΕΔΚ)
10.45:  Συνάντηση με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις ΑΠΕ (Γραφεία Κωστή  Μουσουρούλη)
11.00:  Συνέντευξη τύπου (Γραφεία Κωστή Μουσουρούλη)


Η επίσκεψη του Υπεύθυνου Τομέα Περιβάλλοντος της ΝΔ εντάσσεται στο πλαίσιο προγράμματος επισκέψεων τομεαρχών στη Χίο, που υλοποιείται από το Βουλευτή Ν. Χίου Κωστή Μουσουρούλη, προκειμένου οι φορείς του νησιού να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη διαμόρφωση των θέσεων της του κόμματος.