Αρχική Πολιτισμός 70 έργα στο διαγωνισμό του ΑΡΙΟΥΣΙΟΥ

70 έργα στο διαγωνισμό του ΑΡΙΟΥΣΙΟΥ

7

 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μικρών μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η συλλογή έργων για το διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει η ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε.
Συγκεντρώθηκαν περίπου 70 έργα, με θέμα «Κρασί, από το αμπέλι στο ποτήρι μας», τα οποία θα αξιολογηθούν από την καλλιτεχνική επιτροπή του διαγωνισμού. Αμέσως μετά την αξιολόγηση, θα ανακοινωθούν και θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των μικρών μας φίλων στους οποίους θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι έπαινοι που ήδη έχουν οριστεί.
Η απονομή των βραβείων, των επαίνων και των βεβαιώσεων συμμετοχής, θα γίνει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010, το απόγευμα, στους χώρους των οινοποιητικών εγκαταστάσεων της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε., στον Εγρηγόρο.
Στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται, για όλη τη θερινή περίοδο, τα έργα όλων των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και που με τόσο μεράκι ζωγράφισαν για το φημισμένο κρασί που, από την αρχαιότητα, παράγει ο τόπος μας.
Η ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. συγχαίρει από καρδιάς τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και ευχαριστεί τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς για τη συνεργασία τους.
Η ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. θα επανέλθει με νέο ενημερωτικό σημείωμα, με τα ονόματα των παιδιών που βραβεύονται και περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση απονομής.


Χίος, 3 Ιουνίου 2010