Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Υποψηφιότητα Περικλή Λουκά για την Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ Χίου

Υποψηφιότητα Περικλή Λουκά για την Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ Χίου

9

 Ανακοίνωση Υποψηφιότητας
Περικλή Λουκά για την Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ Χίου

Τη στιγμή που η Ν.Δ. ανασυγκροτείται μέσα από τις εσωκομματικές δημοκρατικές διαδικασίες και η κρίση από οικονομική και πολιτική έχει αρχίσει να γίνεται και κοινωνική. Τη στιγμή που η ανεργία στο νομό Χίου ανεβαίνει με δραματικούς ρυθμούς και η τοπική αγορά έχει αρχίσει να φθάνει στα όρια της εξαθλίωσης, ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποδεικνύεται ότι δεν είναι κοντά στον πολίτη. Τη στιγμή αυτή  θέτω τον εαυτό μου χωρίς ιδιοτέλεια μακριά από μικροπολιτικές και τοπικές πολιτικές συμμαχίες, στο πλευρό των υγειών πολιτικών δυνάμεων για να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την στήριξη της νεολαίας μας, για το δικαίωμα στην εργασία, την παιδεία, την υγεία, την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, χωρίς να μπορεί κανένα πολιτικό γραφείο να φιμώσει τη φωνή των νέων που τη δεδομένη στιγμή δεν βλέπουν καμιά ελπίδα για το μέλλον.


Σε αυτή την προσπάθεια δεσμεύομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις. Τώρα που η ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά και η ΟΝΝΕΔ με τον Αντρέα Παπαμιμίκο βρίσκονται σε φάση ιδεολογικής και πολιτικής ανασυγκρότησης μέσα από δημοκρατικές και άμεσες εσωκομματικές διαδικασίες, θέλω η ΟΝΝΕΔ να είναι ο μαχητής για όλα τα παραπάνω.


            Κάποιοι αντί να αγωνίζονται για όλα αυτά θέτουν ερωτήματα για τη μη Χιώτικη καταγωγή μου. Ψευδοδίλλημα.! Αγαπώ τη Χίο, ζω στη Χίο και θέλω να προσφέρω στη Χίο. Σπουδάζω και δραστηριοποιούμαι στη Χίο από το 2006. Τα τελευταία χρόνια δίδω στο χώρο της Ν.Δ. και συγκεκριμένα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κομματικές, κοινωνικές και ιδεολογικές μάχες. Με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεσμεύομαι να συνεχίσω.


Καλώ λοιπόν όλους τους νέους και τις νέες να έρθουν να ψηφίσουν το Σάββατο 12/6 και ώρα 09.00-19.00 στα γραφεία της Ν.Δ. με το θάρρος της γνώμης τους για να σηκώσουμε όλοι μαζί το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί στο ακριτικό νησί της Χίου, διότι εμείς φυλάμε τις Θερμοπύλες του Αιγαίου.


Για μια καλύτερη Ν.Δ., για μια καλύτερη Χίο.


 


                                                                                          Περικλής Λουκάς


                                                               Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χίου


Υπογράφοντες την Ανακοίνωση


Κώστας Αλέρτας


Μανόλης Καραμιχαλέλλης


Αγγελική Κοραή


Θωμάς Κοσμίδης


Γιώργος Λιάκος


Άλκης Πανταζάτος


Νίκος Τζάνος


Γιώργος Σπετσίωτης