Αρχική Νέα Τοπικά Πανελλαδική απεργία σήμερα με το ΠΑΜΕ

Πανελλαδική απεργία σήμερα με το ΠΑΜΕ

5


 

Οι εργάτες πρέπει μαζικά να απορρίψουν και τα μέτρα και την ανάπτυξη που θέλει το κεφάλαιο 
Νέο βήμα για να σηκώσει η εργατική τάξη το ανάστημά της ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται από το κεφάλαιο και τους πολιτικούς – συνδικαλιστικούς του υπηρέτες αποτελεί η σημερινή 24ωρη απεργία που γίνεται σε όλη τη χώρα και διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ.

Με τη σημερινή πανελλαδική απεργία, οι ταξικές δυνάμεις και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, δίνουν ξάστερη:

Δεν παραδίδουμε αμαχητί τις κατακτήσεις μας, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Ιδιαίτερα σε μια εποχή, όπου ο πλούτος που παράγεται είναι τεράστιος, η εργατική τάξη μπορεί και πρέπει να παλέψει για τις σύγχρονες ανάγκες της, με το βλέμμα στραμμένο στην ίδια την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων που της στερεί όλα όσα παράγει.

Την ίδια στιγμή, η σημερινή απεργία αποτελεί συνέχεια και μαζί σημαντικό σταθμό της πολύμορφης αγωνιστικής δράσης που δυναμώνει εδώ και μήνες, με στόχο να στεριώσουν πυρήνες οργάνωσης σε χώρους δουλειάς και εργατογειτονιές, να δυναμώσει η ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση ενάντια σε όσους θολώνουν τα νερά για να κρύψουν και το χαρακτήρα των μέτρων και τη διέξοδο, που είναι δεμένη με την ανάπτυξη υπέρ των λαϊκών συμφερόντων.


Σε αγωνιστική συστράτευση με τους εργαζόμενους καλούν (και) σήμερα το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ.

 

ΠΗΓΗ: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ