Αρχική Νέα Τοπικά Αμέντας Σιδερής: Συγχαρητήριο στους επιτυχόντες

Αμέντας Σιδερής: Συγχαρητήριο στους επιτυχόντες

31

 ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ                                                 


ΑΜΕΝΤΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
ΑΝΤ/ΜΑΡΧΟΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣΗ αγωνία για την έκδοση των βαθμολογιών έλαβε τέλος και η Χίος των γραμμάτων, έχει να επιδείξει ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται πολύ πάνω από το πανελλήνιο μέσο όρο.
   Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι, με πρώτους από όλους τα παιδιά.
   Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους πρωτεύσαντες. Κέρδισαν μια μεγάλη «κούρσα» στο στίβο της ζωής και είμαι υπερήφανος που ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο ανιψιός μου Δημήτρης Αφενδούλης τον οποίο συγχαίρω πολύ ιδιαιτέρως, θα μου επιτρέψετε.
   Προσοχή σε όλους στην επιλογή των σχολών, διότι ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Τα σύγχρονα δεδομένα και οι μελλοντικές προοπτικές που παρέχουν πρέπει να είναι ο γνώμονας επιλογής της σχολής, διότι δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες σχολές. Στην ουσία μεγάλη σχολή είναι εκείνη που παρέχει εφόδια προοπτικής μέλλοντος.
  Κλείνοντας να αναφερθώ και σε εκείνους που δεν πήγαν καλά, λέγοντας ότι η ζωή έχει πολλούς αγώνες και παρέχει πολλές ευκαιρίες. Ας μην απογοητεύονται λοιπόν και να εξακολουθήσουν να αγωνίζονται, διότι στη ζωή μας δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το «δεν μπορώ», αλλά το «θέλω ή δεν θέλω» και αν κάτι το θέλουμε πραγματικά θα αγωνιστούμε και θα βρούμε αργά ή γρήγορα το δρόμο για να το επιτύχουμε.