Αρχική Πολιτισμός Μουσική βραδιά με φόντο το Κάστρο- συναυλία με τους ΘΩΕΣ

Μουσική βραδιά με φόντο το Κάστρο- συναυλία με τους ΘΩΕΣ

172


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης, “Tο Κάστρο της Χίου- Ένας Χαμένος Παράδεισος”, διοργανώνει συναυλία παρά την κεντρική πύλη του Κάστρου, Πόρτα Ματζιόρε (πίσω από τον ΟΤΕ), με το συγκρότημα ‘Θώες’.

Η συναυλία που είναι με ελεύθερη είσοδο, πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 13 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ..

“Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες που έχουν ευαισθητοποιηθεί όσον αφορά την ανάδειξη των μνημειακών χώρων του Κάστρου της Χίου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του οικισμού, αλλά και όσους θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις δράσεις τις Ομάδας και να απολαύσουν μια μουσική βραδιά με φόντο το Κάστρο”, σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση.


Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε, ότι στόχος της Εθελοντικής Ομάδας είναι η άρτια και ομαλή διεξαγωγή της πολιτιστικής αυτής εκδήλωσης, που θα βοηθήσει στην προσπάθεια για την προβολή και ανάδειξη του Κάστρου της Χίου.

Θερμή παράκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν και εκείνοι στην επιτυχημένη και ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, βοηθώντας να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα που θα αφορούσαν τη στάθμευση και την κυκλοφορία σε αυτό τον χώρο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα στο να διαδώσουμε με μια φωνή το μήνυμα ότι το Κάστρο της Χίου αξίζει να σωθεί”, καταλήγει το μήνυμα.