Αρχική Νέα Τοπικά Ανακοίνωση ΠΑΜΕ για την απεργία στις 8/7

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ για την απεργία στις 8/7

10


Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 8 Ιουλίου, περιφρουρήθηκε η απεργία από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στα καταστήματα των τραπεζών Marfin, Eurobank και Εμπορική όπου απεύθυναν κάλεσμα στους εργαζόμενους για συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Στη συγκέντρωση που ακολούθησε στην είσοδο της Απλωταριάς μίλησαν εκπρόσωπος από το ΜΑΣ η Γωνιάδη Νικολέτα όπου τόνισε πως οι φοιτητές είναι με τους εργάτες, δεν θα γίνουν το αυριανό ευέλικτο εργατικό δυναμικό, πως κατανοούν την ανάγκη πάλης για ένα άλλο τρόπο οργάνωσης της παραγωγής.


Από τη Γραμματεία νέων του ΠΑΜΕ ο Μιχαλάκης Άρης τόνισε πως οι νέοι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στις συμβιβασμένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, να ακολουθήσουν το ΠΑΜΕ για ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης όπου θα απολαμβάνουν τον παραγόμενο πλούτο που οι ίδιοι παράγουν, ενώ από τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ ο σ/φος Οικόνομου Χρήστος τόνισε πως η εργατική τάξη της χώρας με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα μπουν μπροστά ώστε να μη γίνουμε οι δούλοι του 21ου αιώνα, πως δεν πάει άλλο. Οι εργαζόμενοι δεν άχουν άλλο δρόμο από την πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.


http://fotis-agoules.blogspot.com