Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Χίου: ικανοποίηση για την εκδήλωση σχετικά με την πρόληψη καρκίνου

Δήμος Χίου: ικανοποίηση για την εκδήλωση σχετικά με την πρόληψη καρκίνου

17

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Με επιτυχία οργανώθηκε στη Πλατεία του Κάστρου της Χίου, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουλίου η επιστημονική εκδήλωση « Πρόληψη καρκίνου του τραχήλου  της μήτρας» , υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου, της Ελληνικής Εταιρείας παιδικής  και νεανικής γυναικολογίας, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν.Χίου «ΕΛΠΙΖΩ», του Εκπολ. & Αθλητ. Συλλόγου Φρουρίου Χίου « Ο Αγ. Γεώργιος», του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περ. Τμήμα Χίου και των Υγειονομικών Φορέων Χίου, που απαρτίζονται από τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου, Ιατρική Εταιρεία Χίου, Φαρμακευτικό Σύλλογο Χίου, Οδοντιατρικό Σύλλογο Χίου, Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, ΕΝ.ΕΛ..ΙΑ Ν.Χίου, Σ.Ε.Σ.ΝΟ.Χ. και την Ελληνική Εταιρεία Αγωγής Υγείας Παρ.Χίου.
   Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον τις εισηγήσεις –ομιλίες των κ. Κρεατσά Γ., Αντιπρύτανη Καθηγητή Μαιευτικής & Γυναικολογίας Πανεπ. Αθηνών , του κ. Παντ. Κάργατζη , Μαιευτήρα – Γυναικολόγου  και Αντινομάρχη Χίου, του κ. Κουμπή Χρ., Μαιευτήρα – Γυναικολόγου και του κ. Θεοδόση Αργυρούδη , ειδικευόμενου Μαιευτήρα –Γυναικολόγου.
   Ο Δήμαρχος Χίου κ. Παντελής Βρουλής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους επιστήμονες για τις ιδιαίτερα ενημερωτικές εισηγήσεις τους και τον κόσμο του Κάστρου της Χίου , για τη ζεστή ανταπόκριση του.
   Ευχήθηκε να οργανωθούν και άλλες τέτοιες επιστημονικές εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας, ώστε να ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα το κοινό της Χίου, δηλώνοντας απερίφραστα την συμπαράσταση του Δήμου Χίου σ’ αυτές τις προσπάθειες.
      
Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Χίου