Αρχική Νέα Τοπικά Ευχαριστήρια επιστολή του Δ. Αθηναίων στο Σύλλογο Βοκαριάς

Ευχαριστήρια επιστολή του Δ. Αθηναίων στο Σύλλογο Βοκαριάς

13

 Ευχαριστήρια επιστολή στον Σύλλογο Νενήτων “Η Βοκαριά” για την προσφορά του σε είδη ρουχισμού, υπόδησης, παιχνιδιών και τροφίμων προς το Κέντρο υποδοχής & αλληλεγύης Δήμου Αθηναίων απέστειλε ο αντιδήμαρχος του Δήμου και Πρόεδρος του Κέντρου Ελευθέριος Σκιαδάς.

Στην επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δραστήριο σωματείο των Νενήτων σημειώνονται τα εξής:

 

“Αξιότιμε κ. Γιάννη Βούκουνα,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αστέγων θα ήθελα να σας εκφράσω θερμότατες ευχαριστίες για την προσφορά σας σε είδη ρουχισμού, υπόδησης, παιχνίδια και τρόφιμα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας, που εξυπηρετούνται από το Ιδρυμα.

Είναι εξαιρετικά παρήγορο το γεγονός ότι οι δυνάμεις του κοινωνικού συνόλου ευαισθητοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν σημαντικότατο αριθμό συνανθρώπων μας, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Επίσης, παρακαλώ όπως μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας στη μεταφορική εταιρεία “ΑΦΟΙ ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗ ΑΕ” που πρόσφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους.

Πιστεύουμε ότι θα παραμείνετε αρωγός στην προσπάθειά μας και με ιδιαίτερη χαρά θα σας ξεναγήσουμε στους χώρους του Ιδρύματος Αστέγων”.