Αρχική Green Life Διαδρομές Επίσκεψη Τσέχων δημοσιογράφων στη Χίο

Επίσκεψη Τσέχων δημοσιογράφων στη Χίο

9

 Μετά από συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία της Πράγας φιλοξενούνται από τις 13/7 και ως τις 23 Ιουλίου στη Χίο οι Τσέχοι Δημοσιογράφοι Marketa Foktova και Michael Foct προκειμένου να συγκεντρώσουν υλικό και φωτογραφίες για τη συγγραφή πολυσέλιδου άρθρου για τα νησιά μας που θα δημοσιευθεί στο γνωστό τσέχικο περιοδικό «Lide a Zeme».
      Πιστεύουμε ότι η επίσκεψη αυτή (που είναι η πρώτη Τσέχων δημοσιογράφων) θα αποτελέσει ακόμα μια δράση ενισχυτική στις προσπάθειες προβολής της Χίου στην Τσεχία αφού η Ν.Α και η Ν.Ε.Τ.Π συμμετάσχουν και στις Διεθνείς Εκθέσεις της Πράγας και θα αυξήσει το ενδιαφέρον των Τσέχων προς το νησί μας, μιας και ήδη δεχόμαστε πτήσεις Charter από την Πράγα.
      Η επίσκεψη των Τσέχων δημοσιογράφων που γίνεται σε συνεργασία με την IONIA TOURISTIKI (κ. Θοδ. Μιχαλάκη), και την υποστήριξη των κ.κ Δημάρχων Καρδαμύλων, Ψαρών και Οινουσσών περιλαμβάνει περιήγηση στα χωριά της Αμανής, στα χωριά του Δ. Καρδαμύλων, τα Ψαρά, τα Αντίψαρα και τις Οινούσσες, επίσκεψη στα  Μαστιχοχώρια για αφιέρωμα στη μαστίχα περιήγηση στη πόλη της Χίου και τον Κάμπο καθώς και στην Αγία Μαρκέλλα για ρεπορτάζ από τον μεγάλο χιακό εορτασμό.
      Οι δυο Τσέχοι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν ευγενώς στο ξενοδοχεία «Volissos Holidays Homes» στη Βολισσό και στα «Σπήλια» Καρδαμύλων, ενώ όλο το πρόγραμμα τους τελεί υπό την αιγίδα της Αντινομάρχη κα. Λ.Λύκου και υλοποιείται από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α Χίου με την ευγενική χορηγία και συνεργασία των εμπλεκόμενων Δήμων. της «IONIA TOURISTIKI» της «HERTZ», του «Σωτηράκη Γ.», του κ. Θωμά Καραμουσλή, της κας Λεμονιάς Μυωτέρη καθώς και επαγγελματιών τουρισμού και εστίασης.
      Η Υπηρεσία μας είναι στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφόρηση.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

της Ν.Α. ΧΙΟΥ