Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Δήλωση Κ. Μουσουρούλη για την επίσκεψη Κ. Χατζηδάκη

Δήλωση Κ. Μουσουρούλη για την επίσκεψη Κ. Χατζηδάκη

8

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε αφορμή την επίσκεψη του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Β΄ Αθηνών, Κωστή Χατζηδάκη και την παρουσίαση του πρώτου μέρους του Στρατηγικού Σχεδίου Αναφοράς για το Νομό Χίου, ο Κωστής Μουσουρούλης δήλωσε:

« Είχα δεσμευτεί προεκλογικά, ότι σε ένα χρόνο από την εκλογή μου θα παρουσιάσω πρόταση ενός Στρατηγικού Σχεδίου Αναφοράς για το Νομό μας, ένα μικρό – ΕΣΠΑ, όπως επιγραμματικά το είχα αποκαλέσει.


Το πρώτο μέρος του σχεδίου αυτού που αφορά στη μελέτη της αναπτυξιακής φυσιογνωμίας του Νομού Χίου, το οποίο και αποτελεί τη βάση για το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα προτείνω, ολοκληρώθηκε πρόσφατα.


Αποφάσισα να παρουσιάσω ξεχωριστά το πρώτο μέρος, προκειμένου να θέσω στη διάθεση των συνδυασμών που, τελικά, θα κατέλθουν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Νομό μας, τα πλέον πρόσφατα στοιχεία και αναλύσεις, ώστε να τα λάβουν, εφόσον το επιθυμούν, υπόψη για τη διαμόρφωση των προγραμμάτων τους. Στο πλαίσιο αυτό, καλώ όλους όσοι ενδιαφέρονται για την παρουσίαση αυτή να την παρακολουθήσουν.


Περαιτέρω, αποτελεί τιμή και χαρά για εμένα που ο Κωστής Χατζηδάκης αποδέχθηκε την πρόσκλησή μου να παρουσιάσουμε μαζί τη μελέτη αυτή και να συμβάλλει με την εμπειρία του στην ολοκλήρωσή της »