Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Συνάντηση Οικολόγων Πράσινων-ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση Οικολόγων Πράσινων-ΣΥΡΙΖΑ

12

Προγραμματισμένη συνάντηση Οικολόγων Πράσινων-ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε στις 14/7/2010 στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων


Στη συνάντηση, που έγινε το πρωί της Πέμπτης στα κεντρικά γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, συμμετείχαν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Βίτσας και ο Τάκης Μαστρογιαννόπουλος.

Από την πλευρά των Οικολόγων Πράσινων συμμετείχαν οι Ιωάννα Κοντούλη, Γιάννης Παρασκευόπουλος, Μιχάλης Πετράκος και Γιάννης Παρασκευόπουλος.

Από την αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έγινε ενημέρωση για την ανάπτυξη Πρωτοβουλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα ως ανάχωμα απέναντι στις επιπτώσεις της κρίσης. Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων για την κρίση, το Μνημόνιο και τις πολιτικές εξελίξεις.


Σημειώθηκαν επίσης τα νέα δεδομένα που δημιουργούν στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση οι ρυθμίσεις του Σχεδίου “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”, με ιδιαίτερη έμφαση στο έλλειμμα δημοκρατίας και τους κινδύνους οικονομικής ασφυξίας στην αυτοδιοίκηση.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, τέλος, στην επιδείνωση των περιβαλλοντικών προβλημάτων ως αποτέλεσμα των πολιτικών που ασκούνται.


                                                   Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων