Αρχική Μαστίχα Η μαστίχα Χίου κάνει καλό… στο σεξ!

Η μαστίχα Χίου κάνει καλό… στο σεξ!

25

  Ενδιαφέρον προκαλεί νέα έρευνα για την την ομαλή σεξουαλική ζωή. Για πρώτη φορά Έλληνες επιστήμονες συνδέουν την φυσική μαστίχα Χίου με την σεξουαλική υγεία.


 Η έρευνα δημοσιεύτηκε  στο έγκριτο περιοδικό των Η.Π.Α «Φαρμακευτική Βιολογία» από τους Θωμά Σαββίδη Βιολόγος – Χημικός Αναπληρωτής Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Θάνο Ασκητή Νευρολόγος – Ψυχίατρος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής Σεξουαλικής Υγείας.


 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η μαστίχα περιέχει ψευδάργυρο, συντελώντας με τον τρόπο αυτό στην καλή λειτουργία του προστάτη, «περιφερικά» αιματώνοντας όσο πρέπει τα αιμοφόρα αγγεία. Οι άνδρες έχουν μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, απλά μασώντας μαστίχα ή καταναλώνοντας προϊόντα με μαστίχα και χωρίς την αίσθηση ότι χρειάζονται κάποιο φάρμακο βοηθητικά.


 Η μαστίχα υπό μορφή τσίχλας εξασφαλίζει δροσερή, ευχάριστη αναπνοή, θαυμάσια γεύση, στοματική υγιεινή, και ωραίο δέρμα λόγω των καλλυντικών ιδιοτήτων της, στοιχεία που συντελούν επίσης στην σεξουαλικότητα.


 Τέλος οι ειδικοί ανακάλυψαν την ύπαρξη κι άλλων ιχνοστοιχείων που εμπεριέχονται στη μαστίχα και λειτουργούν υπέρ του γυναικείου οργανισμού


Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας, Δημοσίευση: 22/07/2010

Πηγή: PYLES TV