Αρχική Πολιτισμός Citrus: Θέατρο για παιδιά κάθε ηλικίας

Citrus: Θέατρο για παιδιά κάθε ηλικίας

32

Δελτίο Τύπου


CITRUS ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ
1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010, 8 μμ,  στην «Καλή Αυλή»Το CITRUS άρωμα μνήμης προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας στην «Μεγάλη Μασκαράτα».

Η ομάδα ΗΙΡΡΟ, που αποτελείται από την Φένια Μάγιου, τον Αλέξη Ράπτη και τον Φώτη Δούσσο, θα παρουσιάσουν το παραμύθι του Νίκου Τσιώτσου «Η μεγάλη μασκαράτα», που απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.


«Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας κόμης, ο κόμης Λεοπόλδος ντε Κουντεπιέ. Ο κόμης Λεοπόλδος είχε πολλά ονόματα καθώς και πολλούς τίτλους ευγενείας και του άρεσε πολύ να διοργανώνει πάρτυ. Στην αρχή της ιστορίας μας, είναι η ώρα που θα διοργανώσει ένα πάρτυ μεταμφιεσμένων. Ο Λεοπόλδος έχει μεγάλη αγωνία και επειδή θέλει το πάρτυ του να έχει επιτυχία, προσκαλεί στο πάρτυ την Νάντια, μία όχι και τόσο συνηθισμένη μάγισσα…»


Τη συνέχεια ελάτε να την δούμε παρέα. Μετά την παράσταση, ακολουθεί διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι, βασισμένο στην πλοκή του έργου.


Η Φένια Μάγιου είναι ηθοποιός, ο Φώτης Δούσσος είναι θεατροπαιδαγωγός και μουσικός και ο Αλέξης Ράπτης είναι σκηνοθέτης, μουσικός και ηθοποιός.


Η συγκεκριμένη παράσταση έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας.CITRUS ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010, 8 μμ,  στην «Καλή Αυλή»

Το Citrus άρωμα μνήμης, ένας τόπος συνάντησης πολιτισμού, έχει τη χαρά να προσκαλέσει παιδιά κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε παιχνίδια με το βιολί, τη βιόλα και το βιολοντσέλο.


Ένα απόγευμα όπου η Όλγα, η Λάιλα και η Ίζαμπελ θα μας ταξιδέψουν στον μαγευτικό κόσμο της μουσικής. Οι τρείς μουσικοί που μας έρχονται από τη Γερμανία, θα μας μυήσουν στον κόσμο των εγχόρδων της ορχήστρας. Έχουν συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βενεζουέλας Il Sistema ως καθηγήτριες βιολιού, βιόλας και βιολοντσέλου και έρχονται να παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα και στο Citrus. Είναι μέλη του κουαρτέτου εγχόρδων «StellaMyriangou».


Βιολί:  Όλγα Holdorff – Μυριαγκού, Βιόλα: Leila Weber, Βιολοντσέλο: Isabel Martin


Χώρος: Citrus memories, Αργέντη 9-11, Κάμπος, τηλ. 22710 31513
Ώρα έναρξης: 20:00
Τιμή εισιτηρίων: 7 € με αναψυκτικό
Προπώληση εισιτηρίων:  Citrus memories, Αργέντη 9-11, Κάμπος, Χίος, 22710 31513
      Citrus memories, Φιλ. Αργέντη 3Β, Χίος, 22710 82120
       Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Απλωταριάς 42-44, Χίος, 22710 21550
       Βιβλιοπωλείο Πυξίδα, Απλωταριάς 34, Χίος, 22710 26666
      Έντυπο, Στεφ. Τσουρή 7, Χίος, 22710 41425
Επικοινωνία: citrus.memories@gmail.com