Αρχική Νέα Τοπικά ΠΑΜΕ: ανακοίνωση για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα εγκαινίων της έκθεσης αγροτουρισμού

ΠΑΜΕ: ανακοίνωση για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα εγκαινίων της έκθεσης αγροτουρισμού

18

 
Πραγματοποιήθηκε δυναμική και μαζική παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή το θρασύ και υποκριτικό κάλεσμα της υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Μπατζελή από τη φιλοκυβερνητική πλειοψηφία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου.


Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία από νωρίς φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική καλώντας το λαό να συσπειρωθεί ενεργά στην πάλη. Συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν “Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες”, “Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη”, “Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία, εμπρός λαέ για την εξουσία” κ.α.


Τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να διαλύσουν βίαια, ενώ άπλωναν μια μαύρη κορδέλα, οι αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου άλλοτε προσπαθούσαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, άλλοτε προκάλεσαν ανοιχτά τους συγκεντρωμένους όπως η κ. Μπατζελή, λέγοντας “δεν σέβεστε τους συμπατριώτες σας που μαζεύτηκαν εδώ”.


Σε μια περίοδο που ο εργαζόμενος Λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με την άγρια και βάρβαρη αντεργατική επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το οποίο υλοποιώντας τις επιταγές  του μεγάλου κεφαλαίου  του ΔΝΤ και της ΕΕ επέβαλε το μνημόνιο, οι ντόπιοι εκπρόσωποι τους οι οποίοι παρίστατο και έσερναν το χορό- εν όψει και των εκλογών του Νοέμβρη για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε φιέστες εξωραϊσμού της αντιλαϊκής πολιτικής τους. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους θα πάρουν λαϊκή απάντηση στις επερχόμενες εκλογές!