Αρχική Πολιτισμός Καρδάμυλα- συναυλία Στόκα- Σταρόβα- Κωνσταντόπουλου: Μια ΒΟΛΤΑ με τους ΦΙΛΟΥΣ

Καρδάμυλα- συναυλία Στόκα- Σταρόβα- Κωνσταντόπουλου: Μια ΒΟΛΤΑ με τους ΦΙΛΟΥΣ

14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
“ Μια ΒΟΛΤΑ με τους ΦΙΛΟΥΣ ! ”
 
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010, 9:00 μ.μ.
Ανοιχτό Θέατρο Καρδαμύλων “Αδαμάντιος Λεμός”
 
Διοργάνωση:
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ
 
Συνδιοργάνωση:
Ναυτικός Όμιλος Χίου, Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων
Αθλητικοί Σύλλογοι «ΝΗΡΕΑΣ» & «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»
 
 
         Ο Μπάμπης Στόκας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, πραγματοποιούν φέτος μία παράσταση-συναυλία με άξονα το προσωπικό τους αίσθημα και φέρνουν τον ακροατή σε επαφή με μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια, με χιούμορ και σάτιρα, με δυνατά ντεσιμπέλ και εκρηκτικό πάθος!
 
         Ο Μπάμπης Στόκας, η φωνή των Πυξ Λαξ, της μεγαλύτερης ελληνικής μπάντας, μετά την δισκογραφική παρότρυνση «Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε» και έναν επιτυχημένο μουσικό χειμώνα στην Αθήνα και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, το νέο δισκογραφικό κάλεσμα του αισθαντικού και ταυτόχρονα εκρηκτικού ερμηνευτή – τραγουδοποιού, αφορά μια ΒΟΛΤΑ! Αυτός είναι ο τίτλος του νέου του δίσκου, αυτό και το όνομα της καλοκαιρινής περιοδείας, μαζί με τους συνεργάτες -φίλους του!
 
         Τον πολυπράγμων… «Άγαμο Θύτη» Δημήτρη Σταρόβα, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση, παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!
 
         Τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την «πληθωρική» αυτή παρέα. Όχι μόνο επειδή είναι ένας από τους συνεργάτες στον νέο δίσκο του Μπάμπη Στόκα, αλλά και επειδή έχει κερδίσει κοινό και κριτικές από τη δυναμική του μουσική πορεία. Πλαισιωμένος από τα μουσικά του όργανα (που δεν είναι καθόλου λίγα !) και με μια φωνή που μπορεί από τη μία να μελοποιεί στίχους ποιημάτων και από την άλλη να αναφωνεί «Γαμώ την καταδίκη μου!», θεωρείται δίκαια ένας από τους άξιους συνεχιστές της ελληνικής ρoκ σκηνής!
 
 
 
Τιμές εισιτηρίων : 15€
 
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: 
 
  • Δημοτικό κατάστημα Δήμου Καρδαμύλων   (08:00-15:00)
  • CAFE CENTRO (Καλοπλύτου 13-Χίος)
  • Βιβλιοπωλεία «ΠΑΠΥΡΟΣ» και «ΠΥΞΙΔΑ» (επί της Απλωταριάς)
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 
Γιάννα Τριανταφύλλη
6944 902980
 
Γιάννης Παλαβούρας
6937 658980
 
E-Mail: jjpro@ath.forthnet.gr