Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Προέδρου ΔΗΚΕΧ σε δ.σ. Γ. Παπαδόπουλο

Απάντηση Προέδρου ΔΗΚΕΧ σε δ.σ. Γ. Παπαδόπουλο

19

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                   Χίος,10/08/10

 

Οι δομές που λειτουργούν στη ΔΗ.Κ.Ε.Χ, που εσείς κ. Παπαδόπουλε και η παράταξή σας με τόση σπουδή δημιουργήσατε, όπως γνωρίζετε, είναι όλες οικονομικά προβληματικές. Τούτο συνέβη για τους εξής λόγους:

 

α)Δε δημιουργήσατε, όπως είχατε υποχρέωση, κάποιο αποθεματικό με συγκεκριμένο κωδικό, ώστε να υπάρχει συνέχεια και να εξασφαλίσετε την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των κοινωνικών δομών.

β)Ένας και μόνο ήταν ο σκοπός της δημιουργίας αυτών των δομών: προσλήψεις με πελατειακές σχέσεις. Εμείς αγωνισθήκαμε και διατηρήσαμε όλες αυτές τις δομές και δεν προσθέσαμε στις πλάτες του Χιώτη πολίτη ένα ακόμη τεράστιο οικονομικό βάρος πολλών χιλιάδων ευρώ κατ’ έτος, που μας είχατε παραδώσει. Θα μπορούσαμε , εάν είμαστε ανεύθυνοι και ασυνεπείς προς τους πολίτες μας να προσθέσουμε δομές, να σας μιμηθούμε και να κάναμε προσλήψεις προς επάνδρωση αυτών με τις δικές σας μεθόδους, δηλαδή της αδιαφάνειας και της παρανομίας.

γ)κ. Παπαδόπουλε,, δεν δικαιούστε να μιλάτε και να κρίνετε άριστους επιστήμονες σε διαδικασίες που έγιναν με πλήρη διαφάνεια.

Επιτέλους, πρέπει να απαντήσετε με ποια προσόντα και ποιες σπουδές εργάζεσθε  κατά καιρούς στους Δήμους. Στο Δήμο Χίου η πρόσληψή σας ήταν ως οδοκαθαριστής και εσείς αντ’ αυτού εργαζόσασταν ως υπάλληλος του δήμου. Στους δήμους Καρδαμύλων, Καμποχώρων ή όπου αλλού διοριστήκατε, μήπως έχετε κάτι να πείτε ή υπάρχει κάποια αιτιολογία; Οι συμπολίτες μας σας έχουν βάλει από το 2006 στο χρονοντούλαπο, αφού γνωρίζουν τις ημέρες και τα έργα σας, συγκρίνουν και βλέπουν σήμερα με αισιοδοξία το μέλλον του Δήμου.

Τέλος, με τέτοια πορτραίτα σαν το δικό σας δε σπαταλάω πλέον το χρόνο μου !

 

                                                Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Χ

                                                          Δημήτρης Ρές