Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ: άλλοι έχουν υπόγειες διαδρομές

ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ: άλλοι έχουν υπόγειες διαδρομές

14

 

 Λόγω για… πολυ-ανασφάλεια κάνει η παράταξη του Γιάννη Χαλλιορή σε σχετικό δελτίο τύπου και σχετικά με ραδιοφωνικές δηλώσεις του νυν Δημάρχου Χίου:
Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης «αποκάλυψε» παρασκήνιο των δημοτικών εκλογών, με τη «συμμετοχή»   του Γιάννη Χαλλιορή!  Όμως ποιά «συμφωνία» 2ου γύρου θα μπορούσε να συζητιέται με κάποιον που ούτε στον 1ο γύρο δε δηλώνει υποψήφιος;

Άλλη μια απόδειξη Πολυ-ανασφάλειας.

Υπάρχουν βέβαια άνθρωποι – με μνήμη στο νησί – που μπορούν να θυμίσουν τις συνεννοήσεις και το παρασκήνιο του κ. Λαμπρινούδη, σε διάφορες χρονικές περιόδους της πολιτικής σταδιοδρομίας του.

Αν σήμερα καμώνεται πως ξέχασε το 1994 και τις υπόγειες διαδρομές – με τις οποίες ο ίδιος κατάφερε να μείνει μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος Καμποχώρων – ας ρωτήσει το κ. Γιάννη Μπουμπάρη.

Όσο για το 2006, ας ανατρέξει στις δημόσιες δηλώσεις του τότε δημάρχου Χίου Μάρκου Μεννή: «Συγκεκριμένοι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι με τον κ. Λαμπρινούδη, πέραν της δικής τους υποψηφιότητας προωθούσαν ενεργά την υποψηφιότητα Βρουλή. Και δυστυχώς, ο κ. Λαμπρινούδης, γνώστης του φαινομένου, δεν το σταμάτησε όπως όφειλε… Οι υπόγειες διαδρομές, οι αθέατες μετακινήσεις, οι συναλλαγές υπήρξαν». (Από τη συνέντευξη τύπου Μ. Μεννή 16/11/2006).

Οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ επιλέγουν να μείνουν μακριά από τακτικές που ακολουθεί ο κ. Λαμπρινούδης, προκειμένου κάθε φορά να αναρριχάται.

Τέλος – αν θέλει και μπορεί – ας ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, εγκαταλείποντας τις Πολυ-πονηριές που μόνο τον ίδιο εκθέτουν στα μάτια του κόσμου, καταλήγει το δελτίο τύπου της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.