Αρχική Νέα Τοπικά Ατύχημα στη “ρόδα” του “Luna Park”

Ατύχημα στη “ρόδα” του “Luna Park”

56
 
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, περί τις 9.45 μ.μ., στο χώρο του Λούνα Πάρκ που λειτουργεί στην περιοχή της Μπέλλα Βίστα.
Ξαφνικά παρουσιάστηκε βλάβη στη “ρόδα” και ενώ περί τα 10 άτομα κυρίως παιδιά, βρίσκονταν σε αυτό. Το μηχάνημα σταμάτησε και σύμφωνα με την ΠΑΤΡΙΔΑ TV που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες έπεσαν πρώτες στο έδαφος οι “αδειες” απο κόσμο καμπίνες, και λίγο αργότερα προσγειώθηκαν και όσες είχαν μέσα επιβάτες.
Στο χώρο επικράτησε πανικός και οταν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έσπευσαν να απελευθερώσουν τους επιβάτες διαπίσωσαν οτι ένα παιδί είχε τραυματιστεί στο κεφάλι ενω η γιαγιά , που το συνόδευε, είχε τραύματα στην κοιλιά λόγω της πίεσης απο τη ζώνη ασφαλείας, που φορούσε.
Επίσης ένα άλλο παιδί, ο πατέρας του οποίου παρακολουθούσε απ΄εξω,  πρόλαβε να κρεμαστεί απο το κάγκελο του παιχνιδιού και έπεσε απο μικρό ύψος  στο έδαφος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.
Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο ενω λίγο αργότερα έσπευσαν αστυνομικοί και λιμενικοί για να ερευνήσουν την υπόθεση ενω το παιχνίδι “σφραγίστηκε”.
 
ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΔΑ- TV