Αρχική Πολιτισμός Μουσική βραδιά με φόντο το Κάστρο, από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης, “Tο...

Μουσική βραδιά με φόντο το Κάστρο, από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης, “Tο Κάστρο της Χίου- Ένας Χαμένος Παράδεισος”

22

 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης, “Tο Κάστρο της Χίου- Ένας Χαμένος Παράδεισος”, ενημερώνει ότι την Τρίτη 24 Αυγούστου, η ώρα 9:30 μ.μ., θα διεξαχθεί συναυλία παρά την κεντρική πύλη του Κάστρου, Πόρτα Ματζιόρε (πίσω από τον ΟΤΕ), με το συγκρότημα ‘Buena Mastiha Social Club’ και ενημέρωση για την δράση της Ομάδας.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες που έχουν ευαισθητοποιηθεί όσον αφορά την ανάδειξη του Κάστρου της Χίου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του οικισμού, αλλά και όσους θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις δράσεις τις Ομάδας, να προσέλθουν προκειμένου να απολαύσουν μια μουσική βραδιά με φόντο το Κάστρο.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Στόχος της Εθελοντικής Ομάδας είναι η άρτια και ομαλή διεξαγωγή της πολιτιστικής αυτής εκδήλωσης, που θα βοηθήσει στην προσπάθεια για την προβολή και ανάδειξη του Κάστρου της Χίου. Θερμή παράκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν και εκείνοι στην επιτυχημένη και ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, βοηθώντας να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα αναφορικά με τη στάθμευση και την κυκλοφορία σε αυτό τον χώρο, πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Κάθε βοήθεια και συμπαράσταση είναι καλοδεχούμενη στη δράση μας.

 

Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα και να διαδώσουμε  το μήνυμα ότι το Κάστρο της Χίου αξίζει να σωθεί. 

 

Εθελοντική Ομάδα Δράσης, “Tο Κάστρο της Χίου- Ένας Χαμένος Παράδεισος”