Αρχική Νέα Αθλητικά Τουρνουά σκάκι με 44 παίχτες στην Καλλιμασιά

Τουρνουά σκάκι με 44 παίχτες στην Καλλιμασιά

17

 

 

Γύρω στις 9.30μ.μ. (Τρίτη 17/8/2010) ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων ανά κατηγορία το 3ο τουρνουά σκάκι που διοργάνωσαν στην Καλλιμασιά το Ίδρυμα “Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής” και ο Σύλλογος Καλλιμασιωτών Χίου – Αττικής.  

Το τουρνουά διεξήχθη τελικά στην ενοριακή αίθουσα της Παναγίας Καλλιμασιάς και όχι στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου λόγω της ζέστης και διήρκεσε ουσιαστικά από τις 6 ως τις 9.30μ.μ., όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος. Οι εγγραφές των διαγωνιζομένων άρχισαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν με την πρώτη κλήρωση και την έναρξη του τουρνουά στις 6μ.μ.

Δήλωσαν συμμετοχή και διαγωνίστηκαν 44 παίχτες σκάκι σε όλες τις κατηγορίες που είχαν προαναγγελθεί. Ο αριθμός των συμμετοχών θεωρείται πολύ μεγάλος, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει ως πνευματικό παιχνίδι – άθλημα το σκάκι και λόγω της θερινής περιόδου των διακοπών!

Η οργανωτική επιτροπή που την αποτελούσαν ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου, αναπληρωτής πρόεδρος του Ιδρύματος Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής, ο κ. Αιμιλιανός Ευαγγελινός, πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Χίου-Αττικής και ο κ. Μιχάλης Κουνέλης, προπονητής σκάκι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ώστε διαγωνιζόμενοι και συνοδοί τους να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα συμμετέχοντας ή παρακολουθώντας το τουρνουά σκάκι. 

Τα τελικά αποτελέσματα κατά κατηγορία και τα μετάλλια έχουν ως εξής:


Άνδρες από 17 ετών και άνω 
Γιαλιάς Χρήστος 5 15 Χρυσό
Χούλης Σταύρος 4 14 Αργυρό 
Μαθιούδης Στέλιος 4 13 Χάλκινο
Ρωξάνας Δημήτρης 4 13 Χάλκινο

Άνδρες 12 ως 16 ετών
Χαλιορής Στέφανος 4 12 Χρυσό
Μπολλάνο Χρήστος 3 11 Αργυρό
Παληάς Θεοδόσης 3 11 Αργυρό
Στείρος Γεώργιος 3 9 Χάλκινο

Άνδρες 11 ετών και κάτω
Γιαννουλάκης Λάμπρος 5 15 Χρυσό
Παπακώστας Βασίλης 4 13 Αργυρό
Λαβατσής Δημήτρης 3 10 Χάλκινο
Ντάβος Γιάννης 3 10 Χάλκινο

Γυναίκες 
Τσατσαρώνη Δήμητρα 2 1/2 6 Χρυσό
Βούκουνα Άννα 2 3 Αργυρό
Γανιάρη Κωνσταντίνα 1 5 Χάλκινο
Κουνή Βικτωρία 1 5 Χάλκινο

 ΠΗΓΗ: http://kallimasia.blogspot.com