Αρχική Πολιτισμός Οινούσσες: μάγεψαν Μπάσης- Ανδρεάτος

Οινούσσες: μάγεψαν Μπάσης- Ανδρεάτος

8

 

Μία ξεχωριστή συναυλία με τους Δημήτρη Μπάση και Γεράσιμο Ανδρεάτο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Τρίτης 16/08, όσοι βρέθηκαν στις Οινούσσες. Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες επισκέφθηκαν το νησί της Ναυτοσύνης κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Οινουσσών στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2010».

 

Οι ερμηνευτές δήλωσαν γοητευμένοι από το φυσικό κάλλος του νησιού και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την ζεστή φιλοξενία και την αγάπη του κόσμου. Την συναυλία παρακολούθησαν περίπου χίλια άτομα,– μόνιμοι κάτοικοι, Οινούσσιοι της διασποράς και επισκέπτες από τη Χίο-, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο βουλευτής Χίου κ. Κωστής Μουσουρούλης και ο Διοικητής του Σκυλιτσείου κ. Παπαϊωάννου, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι.

 

Οι θεατές δεν σταμάτησαν να χειροκτοτούν και να τραγουδούν καθ’ όλη την διάρκεια της συναυλίας, τόσο αγαπημένα τραγούδια των δύο αξιόλογων καλλιτεχνών, όσο και γνωστές μελωδίες, τις οποίες οι τραγουδιστές απέδωσαν με ξεχωριστό τρόπο, χαρίζοντας στην Εγνούσσα μία  όμορφη καλοκαιρινή νύχτα, η οποία θα μείνει στην μνήμη και στις καρδιές όλων μας για καιρό.

 

Εκ του Δήμου

19/08/2010