Αρχική Νέα Τοπικά Μήνυμα Νομάρχη Χίου Π. Λαμπρινούδη με αφορμή αποτελέσματα πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα Νομάρχη Χίου Π. Λαμπρινούδη με αφορμή αποτελέσματα πανελλαδικών εξετάσεων

5

 

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές ανώτατης και ανώτερης εκπαίδευσης της χώρας μας φέρνει για μία ακόμη χρονιά τη Χίο ανάμεσα στους πρωτοπόρους νομούς με σημαντικές επιτυχίες των μαθητών μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να συγχαρούμε τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν το στόχο τους και εισάγονται στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της επιλογής τους. Για μια ακόμη χρονιά, οι εκπαιδευτικοί του νομού μας συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία των παιδιών μας, ενώ δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον ουσιαστικό ρόλο που επιτελεί η οικογένεια στηρίζοντας τα παιδιά κατά τη δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες ευχομαστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τα χρόνια των σπουδών τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν για το μέλλον τους.

            Για όσους δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει, ας μην απογοητεύονται. Η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων δεν αποτελεί μονόδρομο, ούτε φυσικά τη μοναδική ευκαιρία για περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση. Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, οφείλουν να εξετάσουν τις εναλλακτικές επιλογές τους – οι οποίες είναι πολλές – και να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματά τους.

             Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλους Καλή Πρόοδο και Καλή Επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους.

 

      Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ

 

 

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ