Αρχική Απόψεις Aρθρα Δήμης Γ. Μυλωνάδης: Να που πήγαν τα λεφτά

Δήμης Γ. Μυλωνάδης: Να που πήγαν τα λεφτά

24

 

Να που πήγαν τα λεφτά

Του Πολιτικού Μηχανικού Δήμη Γ. Μυλωνάδη

 

Δύο σημειώματα μόνο σημειώματα,   ένα για τη νησίδα του Βροντάδου   κι ένα για το Φράγμα και τα Δίκτυα Κατράρη  ήταν αρκετά για να χάσει   την ψυχραιμία της  η Νομαρχιακή Αρχή του κ. Πολύδωρου  Λαμπρινούδη,  αποδεικνύοντας έτσι ότι,  δεν πρόκειται ν’ αντέξει σε ουσιώδη κριτική.

Εκνευρισμένοι λοιπόν,   τα έβαλαν    με τη  «Νέα Αντίληψη» επειδή συνεργάζεται μαζί μου,   αντί να δώσουν απαντήσεις ( αλλά τι να πουν οι άνθρωποι…)  όπως έχουν υποχρέωση, στα όσα αναλυτικά αναφέρθηκαν

 

Ωστόσο,   εκτός από τον Νομάρχη, ανατρίχιασαν και κάποια «εξαπτέρυγα» της Νέας Αντίληψης που πιθανόν παρέσυραν τον επικεφαλής  στη   ατυχή, πουριτανική δήλωση ότι δήθεν,  ο Δήμης Μυλωνάδης δεν ανήκει στη Νέα Αντίληψη.

 

Τι κρίμα…Οι  μίζερες συμπεριφορές και  τα άγρια συμφέροντα , έχουν ζημιώσει κατά καιρούς τον τόπο,  αλλά,  στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία   καλό είναι  να υπερισχύσει νηφαλιότητα  για να διορθωθούν τα σφάλματα,   να μην εκτεθεί ξανά ο  επικεφαλής της «Νέας Αντίληψης» και να συνεργαστούν προσωπικότητες από όλο το κοινωνικό φάσμα. για την απαλλαγή από τον Π. Λαμπρινούδη,  

Άλλωστε είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί πόσο  μοιραία και καταστρεπτική υπήρξε για τον τόπο  η οκταετία Λαμπρινούδη στη ΝΑΧ.  Με σειρά σημειωμάτων, κριτικές αναλύσεις και προτάσεις για τους σε  εξέλιξη ή τελειωμένους, σχεδιασμούς, μελέτες και έργα   του Νομάρχη,  θα ενημερωθεί το εκλογικό σώμα    αν έπιασε τόπο ο πακτωλός των χρημάτων  που του εμπιστεύθηκε η Πολιτεία και η Ευρωπαϊκή Ένωση ή, όπως θα αποδειχθεί,   τα περισσότερα  χρήματα  ξοδεύτηκαν σε αναποτελεσματικά κακότεχνα και άχρηστα έργα.

 

Δηλαδή πήγαν χαμένα, αντί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Χίου.

 

 Για το γεγονός ότι πτώχευσε το κράτος  υπάρχουν και αποδείξεις και υπαίτιοι. Καθήκον μας είναι να τους μάθει ο λαός ώστε να  καταστούν ανίκανοι να κακοδιαχειριστούν και πάλι  δημόσιους και κοινοτικούς πόρους.  Με την ανοχή μας θα γίνομε  συνένοχοι για στον ανερμάτιστο λαϊκισμό και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του κ. Λαμπρινούδη.   

Διαφήμιση