Αρχική Νέα Τοπικά Γιάννης Χαλλιορής: υπέρβαση της ΝΔ η στήριξη προς τη ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Γιάννης Χαλλιορής: υπέρβαση της ΝΔ η στήριξη προς τη ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

5

 

“Η απόφαση της ΝΔ να επιλέξει για το Δήμο της Χίου έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, όπως η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, αποτελεί υπέρβαση και θετικό γεγονός που συμβαδίζει με τη βούληση και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας”, τονίζει με σχετικό δελτίο τύπου (28/8) ο Γιάννης Χαλλιορής, αποδεχόμενος στην ουσία τη στήριξη της Ρηγίλλης.
“Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων, συνεχίζει την πορεία της στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στηριγμένη σε αρχές, αξίες και πρόσωπα, εργάζεται για τη δημιουργία μιας συμμαχίας πολιτών ευρέος φάσματος, ικανής να βγάλει τη Χίο από τη μιζέρια οδηγώντας την σε δρόμους προόδου και ανάπτυξης”, καταλήγει η λιτή ανακοίνωση της παράταξης του Γ. Χαλλιορή.
Ενδιαφέρον έχουν τώρα οι αντιδράσεις τοπικά, τόσο από πλευράς ΝΟΔΕ Χίου, όσο και από πλευράς στελεχών του κόμματος. Είτε πρόκειται για το νυν βουλευτή και πρώην βουλευτές, αλλά και τα στελέχη που τις προηγούμενες μέρες τα δημοσιεύματα του τύπου τα έφερναν να ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Χίου (Π. Βρουλής, Β. Μελιτζάνης, Γ. Μαλαφής, Γ. Ξενάκης κ.ά.).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ