Αρχική Νέα Τοπικά 4ήμερη επίσκεψη Σ. Θεολογίτου στο ν. Χίου

4ήμερη επίσκεψη Σ. Θεολογίτου στο ν. Χίου

16

 

Τετραήμερη επίσκεψη στα νησιά του νομού της Χίου, από την Τρίτη 14 μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Σοφία Θεολογίτου.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου θα παραβρεθεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις ανήμερα της εορτής του Τιμίου Σταυρούc στα Καρδάμυλα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Καρδαμύλων κ. Ευάγγελου Μελιτζάνη.

Τη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στα Ψαρά προκειμένου να συζητήσει με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Αγαπούση, το δημοτικό συμβούλιο και τους κατοίκους για τα έργα και τις ανάγκες του νησιού.

Στις Οινούσσες η κ. Θεολογίτου θα μεταβεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, όπου θα συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Αγγελάκο και την δημοτική αρχή για τα έργα που εκτελούνται και προγραμματίζονται να γίνουν στο νησί.  

Στη Χίο, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφία Θεολογίτου θα παρουσιάσει το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα με τίτλο «Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου-Βιώσιμη και Χωρίς Αποκλεισμούς Ανάπτυξη», που εγκρίθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Μετά την εισηγητική ομιλία της Γενικής Γραμματέα θα παρουσιαστεί η δομή, το περιεχόμενο, καθώς και το σύστημα διαχείρισης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου.

Επίσης, θα γίνει  παρουσίαση του Προγράμματος για τα μικρά νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.