Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Καρδαμύλων: ένα βήμα πριν την ένταξη το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων

Δήμος Καρδαμύλων: ένα βήμα πριν την ένταξη το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων

9

 

Πολύ κοντά στην ένταξη του έργου του Ναυτικού Μουσείου Καρδαμύλων στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα “περιφέρεια Βορείου Αιγαίου-βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη”, είναι ο Δήμος Καρδαμύλων που με το ακόλουθο δελτίο τύπου τονίζει ότι βρίσκονται στην τελική φάση:

Στην τελική φάση το μοναδικό ώριμο -αυτή τη στιγμή- έργο Πολιτισμού στο νησί μας!!!

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι  το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων, προϋπολογισμού 1.240.000 €,  είναι έτοιμο  για ένταξη στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Βιώσιμη και χωρίς Αποκλεισμούς Ανάπτυξη».

Με το υπ’ αριθμό  31082/3355 έγγραφο  της Γενικής Γραμματέας Βορείου Αιγαίου  κ. Σοφίας Θεολογίτου προκύπτει ότι ο Δήμος Καρδαμύλων είναι πανέτοιμος και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει  με σειρά από ώριμα έργα που χρηματοδοτούνται από το   ανωτέρω πρόγραμμα.

Σε δήλωση επί του θέματος αυτού ο Δήμαρχος Καρδαμύλων Ευάγγελος Μελιτζάνης αναφέρει: «Αναμένουμε την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος. Είμαστε προετοιμασμένοι, έχοντας επιτύχει με πολύ κόπο έναν πολύ υψηλό βαθμό ωριμότητας  σε μια σειρά έργων, τα οποία θα δώσουν νέα αναπτυξιακή προοπτική στα Καρδάμυλα και στο νησί μας.»