Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Γ. Κονδυλούδη για καταγγελία Εργ. Κέντρου Λέσβου

Απάντηση Γ. Κονδυλούδη για καταγγελία Εργ. Κέντρου Λέσβου

26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/9/2010

Απάντηση προς “νεκροθάφτες”

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω το χατίρι αυτών που ήθελαν να με δούνε να… “πεθαίνω στη ψάθα”, αλλά απεναντίας, επενδύοντας με ρίσκο, δημιουργώ νέες θέσεις εργασίας σε 3 νησιά του Β. Αιγαίου.

Λυπάμαι αν χαλάω τα σχέδια τους να συνεχίσουν να παραπλανούν το αναγνωστικό κοινό της Λέσβου, εμφανιζόμενοι ως… οι συνεχιστές μιας εφημερίδας, που οι ίδιοι φρόντισαν με τη στάση τους να “θάψουν”.

Λυπάμαι αν με αναγκάζουν – προκαλώντας με – να αποκαλύψω στο κοινό της Λέσβου ότι οι μέχρι χτες “επαναστάτες-νεκροθάφτες” έγιναν εδώ και δύο μήνες “τσάμπα μάγκες” – εκδότες, οικειοποιούμενοι συνδρομητές και πελάτες 20 ετών και (χωρίς ηθικούς φραγμούς) το κασέ και τη θεματολογία της εφημερίδας που “έθαψαν”.

Λυπάμαι για όσους, όντας κατηγορούμενοι για εις βάρος μου ποινικά αδικήματα (σε εφαρμογή του ελληνικού νόμου κι όχι του… “νόμου του εργάτη”), πιθανόν θα χάσουν δικαιώματα αποζημιώσεως, που οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους έχουν λάβει στο ακέραιο.

Τέλος ΔΕΝ λυπάμαι για όσους (και πάλι σε εφαρμογή των νόμων) κληθούν να μου καταβάλουν ένα μέρος από την τεράστια οικονομική ζημιά που μου προκάλεσαν (πέρα από το ψυχικό κόστος), κατασυκοφαντώντας με στην κοινή γνώμη της Λέσβου και όχι μόνο­­.

 

Γιώργος Κονδυλούδης

Επιχειρηματίας-Εκδότης