Αρχική Νέα Τοπικά “Αντίο” της Ισ. Μπουρνιά από την Αυτοδιοίκηση

“Αντίο” της Ισ. Μπουρνιά από την Αυτοδιοίκηση

12

 

 

 

 Ισαβέλλα Αδ. Μπουρνιά________________________________________________

«Χίος Νέα Εποχή Νέα Δύναμη»

                                                                                      Χίος, 16 Σεπτεμβρίου 2010

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Θα ήθελα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια συμπορεύθηκε μαζί μου, που ψήφισε τόσο εμένα όσο και τον συνδυασμό μου κατά την οκταετία που υπηρέτησα πιστεύω θετικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

 Επειδή, τη ζωή μου έχω μάθει να τη διάγω με αξιοπρέπεια. Επειδή, το τελευταίο διάστημα προβληματιζόμουν για το αν θα συμμετάσχω τελικώς στις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι  δεν με εκφράζει ούτε με εμπνέει το πολιτικό σκηνικό (σκάνδαλα, διαφθορά, αδιαφάνεια, χείριστη εικόνα της πατρίδας μας παντού, μεταρρυθμίσεις με παλαιωμένα υλικά, μεθοδεύσεις, μη ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματος, εικόνα διάλυσης, προσωπικές στρατηγικές, συμφέροντα και σκοπιμότητες κ.λπ.) και επειδή στην πολιτική τα αυτονόητα έχουν γίνει ζητούμενα, με περίσκεψη και νηφαλιότητα κατέληξα ότι για αυτή την τριετία θα παραμείνω, αμέτοχη.

 Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσους χρειαστούν την συμβολή ή την συμβουλή  μου ότι θα είμαι δίπλα τους ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια και θα παραμείνω ενεργή πολίτης όπως εξ’ άλλου έχω κάνει μέχρι σήμερα. 

 Εύχομαι το εγχείρημα του «Καλλικράτη» να λειτουργήσει και να μη χρειαστεί «Ιπποκράτης» για να ορθοποδήσει η Χώρα.  Καλή δύναμη και συνέχεια σε όλους τους συνδυασμούς.

 Με εκτίμηση,

Ισαβέλλα Αδ. Μπουρνιά

Νομαρχιακή Σύμβουλος Χίου

Επικεφαλής

«Χίος, Νέα Εποχή Νέα Δύναμη»